Milyen telefonod van?
Figyelt kérdés
Bármilyen van, írd ide. nem/kor2011. júl. 3. 15:34
11/79 anonim válasza:
Gondoltam, hogy ez lesz...valaki beszol a masik telojara es fikazza azt, es csak civakodas van belole...ez nem jo! Nagyon nem jo!
13/79 anonim válasza:
Nokia 5630,Nokia N8,Nokia 5800,Sonyericson K750,Nokia 6300,Nokia 6020 ennyi
15/79 anonim válasza:
Nokia E90. Mivel a mostani telefnok amiket lehet kapni egyik sem felet meg úgy amit kerestem ez meg elég sokat tud így vettem egy jó állapotú használt példányt. És nem kell hűséget sem fogadnom a szolgáltatómnak :)
22F
18/79 anonim válasza:
Hjaj. Egy lenéző komment. Mi a fene alapján ítéled meg hogy nem én kerestem? Több mint 1 évet gyűjtöttem új telefonra. Addig az akkor még 70.000-be kerülő HTC Legend (vagy Hero) néztem ki. De megjelent az Ace és azt választottam. Most komolyan: MI A FENE ALAPJÁN LEHET MEGÍTÉLNI VALAKIT HOGY NEM SAJÁT PÉNZÉBŐL VETTE A TELEFONT? Nem írtam semmi olyat. Még az ismerősök is tudták hogy saját pénz. Csak azon csodálkoztak hogy hogy 1 év alatt sikerült :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!