Milyen Androidos okos telefonod van?
Figyelt kérdés
Meg vagy elégedve vele? Mióta van meg? Ha lehetőséged lenne lecserélni, milyen mobilt vennél helyette? Etc.2011. szept. 2. 14:54
2/31 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab 7"-os kijelzővel. Telefonálni is lehet vele. 4 hete van meg. Teljesen jó. De van egy Nokia C5-03 is :-)
Na és neked milyen van, Kérdező? :-)
3/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most egy Samsung L770-es telefonom van. Szörnyű. Szeretnék egy újat venni, a lehető legolcsóbban de úgy, hogy tudjon is valamit.
2011. szept. 2. 17:27
4/31 anonim válasza:
Akkor ne habozz, hanem válts! :-)
6/31 A kérdező kommentje:
kicsit komolyabb készülékre gondoltam, amin lehet játszani, esetleg filmet nézni :)
2011. szept. 2. 18:13
7/31 anonim válasza:
nekem xperia x10i-m van, teljesen jó, egyszerűen nincs vele probléma. :D
8/31 anonim válasza:
Filmet telefonon? Esetleg olyanról amin hdmi van és a tv-re kötöd. Nekem van Media Dock a Galaxy Tab-hez és úgy filmezek róla.
9/31 anonim válasza:
Nekem nincs androidos telefonom,sőt ( sony ericsson w810), de ha választhatnék(és erre gyűjtök) HTC Legend. Álmaim telefonja, még akkor is, ha nem a legújabb.
10/31 anonim válasza:
ZTE Blade eléggé jó árához képest ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!