Milyen Androidos okos telefonod van?
Figyelt kérdés
Meg vagy elégedve vele? Mióta van meg? Ha lehetőséged lenne lecserélni, milyen mobilt vennél helyette? Etc.2011. szept. 2. 14:54
11/31 anonim válasza:
nekem ace-em van és szetm te is ezt vedd.naon jó :D
Ha lehetőségem lenne a kkor galaxy s2 vagy s+ de inkább galaxy note :D
12/31 anonim válasza:
galaxy s!
és majd a 2012-ben megjelenő s3-ra váltom!
13/31 anonim válasza:
Nekem aztán nincs androidos.. Nagyon elmaradott.
14/31 anonim válasza:
Xperia X10 Mini Pro,félre értés ne essék,nem mostanában kaptam,hanem akkor amikor éppen,hogy csak megjelent a T-Mobile-ban,amire leváltanám az a jövőre megjelenő Xperia Nozomi,amire lefogom váltani az Xperia Neo vagy az HTC Desire HD.
15/31 anonim válasza:
"Nekem aztán nincs androidos.. Nagyon elmaradott."
Én nem az androidot érzem elmaradottnak, hanem pl. a Symbiant. De tudnék más példát is hozni(!)
16/31 anonim válasza:
Xperia mini pro (nem X10), és nagyon meg vagyok elégedve vele. Most, hogy kiküszöbölték az előd hiányosságait, kiérdemli az árához képest tökéletes jelzőt. Egy hatodik évét taposó Nokia N70-et váltott le (abból az időből, mikor a Nokia még tudott telefont építeni), és egyelőre nem tervezek cserét.
17/31 anonim válasza:
Samsung Monte. Nem androidos, de van Wifije, GPS-se...Kb. 35000 csak már egy éves...
18/31 anonim válasza:
samsung galaxy ace,ugy 2hete van
meg,eddig nagyon meg vagyok elegedve vele :)
19/31 anonim válasza:
Huawei u8500 és nagyon szeretem :)
20/31 anonim válasza:
HTC Desire. Szo-szo. Jobbat is el tudnék képzelni. A laggolásai nagyon idegesítenek. Legközelebb megint iPhone-t veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!