Motorola Defy tulajdonos vagyok körülbelül 1,5 hónapja, eddig egy rossz szavam sem lehetett ellene, tud mindent amit tudnia kell, abszolút megéria az árát, sőt. Egyelőre nem cserélném le semmire.
2011. szept. 11. 08:47
23/31 anonim válasza:
Motorola DEFY. A gyári szoftverrel nem volt valami bika, de CM7-tel szárnyal. Egyszerűen k**va jó!!! Kb fél éve van meg, ha lehetőségem lenne lecserélni, akkor most ebben a pillanatban Samsung Galaxy S2 lenne, ha mondjuk év végéig akkor az új iPhone vagy SE Xperia Duo.
2011. szept. 11. 09:03
24/31 anonim válasza:
@8:47 - Rakj fel rá egy CM7-et! Ezerszer jobb lesz a telefon! ;)
Utolsó, DEFY tulajdonos vagyok, aki az S2re cserélné. :P
2011. szept. 11. 09:04
25/31 anonim válasza:
Galaxy Ace. 6 nónapos és megvagyok vele elégedve. Ha lehetőségem lenne lecserélni (amit egy ideig nem fogok) HTC Wildfire S-re vagy HTC Hero (vagy legend mert nem tudom itthon mi a neve).
2011. szept. 11. 09:09
26/31 anonim válasza:
ZTE Blade-em van
Megvagyok vele nagyon elégedve de ha lenne rá lehetőségem akkor Samsung Galaxy S-et vennék
2011. szept. 11. 09:30
27/31 anonim válasza:
Samsung galaxy s2 a jelenlegi legjobb okostelefon,bár nem olcsó :S
2011. szept. 11. 10:55
28/31 anonim válasza:
Samsung galaxy s3 és kurv@ jó mobil 1hónapos az előtt samsung galaxy s-em volt az is jó volt de ez kurv@ jó mobil :D gyors,szép kijelző,stb.
De majd ha lejár a 2év hüségnyilatkozatom akkor kipróbálom az ios-t is és veszek majd egy new iphone 2-őt(iphone7) ha lesz ilyen 2013-ban :D bár lehet addigra kijön az iphone8 is akkor már azt veszek majd inkább :D
2012. aug. 27. 01:08
29/31 anonim válasza:
xperia minim van.
a kamerája miatt vettem meg. elég jó, de megbántam, mivel 54.000-ért vettem. most meg 36.000-be kerül. de ettől leszámítva jó, csak az előlapi kamerát hiányolom. jó nagy kijelzője van, jó a felbontása úgy vettem észre. nem fárasztja a szemet.
2012. nov. 26. 17:45
30/31 anonim válasza:
Sony Xperia Mini.. Megavagyok vele elégedve... 2 hónapja..ha lehetne?! iPhone 5 ...de nekem ez a telefon épp megfelel... 14/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!