Milyen telefonod van?
LG KP501 nekem nagyon bevallt.de mar sajnos regi en is most nezegetem hogy milyet vegyek
L/13
15 éves csicskák galaxy 3-al meg ace-el -.-"
azon meg majdnem beszartam mikor egy másik 15 éves előfizusan vesz majd arc-ot X'D
persze, én meg csillaghajót veszek médiamánia xl díjcsomaggal X'D maximum apukád vagy anyukád vesz neked acr-ot és meg merem kockáztatni hogy neked csak azért kell mert az "menő" XD miért nem kérsz iphone4-et? ja bocs, az már majdnem minden osztálytársadnak van és te arcoskodni akarsz az arc-al XD
azon meg beszarok hogy egy 13 éves csajnak is galaxy ace van a kezében
én büszkén és őszintén bevallom Sony Ericsson W810i-m van szarrá flashelve és tuningolva, párszázszor elejtve
ja és még mielőtt jönnek a kommentek hogy irígy vagyok: AZ VAGYOK! 15 évesen arc, galaxy 3 és ace, persze hogy az vagyok :D
ja és 15.-étől megyek dolgozni hogy vehessek magamnak egy T-Mobile move-ot, mert csóró vagyok és nem veszi meg apuci, anyuci
(15 évesen arc, mégilyet, ezen leakadtam -.-")
Nokia 5800,2,5 éve megvan,semmi baj nincs vele.
Ez a 4.telóm,volt előtte 3 k750i-m
Nekem HTC Sensation 13/F
És mielőtt bármelyik csicska beszólna, én gyüjtöttem össze a pénzt, hogy meg tudjam venni! Valamint attől, hogy valakinek drága telefonja van és 13-15 éves, attól még nem kell fikázni... lehet hogy sokkal jobban tudja használni mint egy-két 20-30 éves... (pl: én) :))
nekem is nokia 5310 xpress music telóm volt de ellopták. most blackberry 8520-asom van. tök jól működik.
jahh és annak a máté gyereknek. az senkit nem érdekel h kié a legdrágább de h te egy kis sznob vagy az biztos öcsém.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!