Milyen telefonod van? Megvagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:07
1/23 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés, és bal oldalt, van a kereső funkció.
Hogy válaszoljak is: HTC Desire HD, és maximálisan meg vagyok elégedve...
2/23 anonim válasza:
t-mobile pulse mini
egy bajom van vele, hogy halk, mármint zenehallgatási szempontból, a max hangereje is cincogás. nem találtam rajta hangszínszabályozót...
3/23 anonim válasza:
Nokia 3210, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
4/23 anonim válasza:
Semmilyen,és nem vagyok vele megelégedve,venni fogok egyet.
5/23 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:57
És neked kedves kérdező?
6/23 anonim válasza:
nekem Vodafone 845-öm van és utálom!
Fagy, akad, ronda a fénykép, ronda a videó!
Max. kutya dobáló telefonnak lehetne használni, de próbálom beszámíttatni... több, kevesebb sikerrel...
7/23 anonim válasza:
Nekem Lg gs290 nagyon nagyon szeretem megvagyok vele elégedve szép képeket készít szépen videózik,van benne videó,és képszerkesztő program,rajztábla és nagyon tisztán lehet benne hallani a hangokat amikor felhívnak vagy én hívok valakit,és a zene hallgatás nagyon jó hangos nem recseg ropog .....és neked milyen telcsid van..megvagy vele elégedve?
8/23 A kérdező kommentje:
nekem samsung s5230-om van, csak telefonálok vele, arra pedig jó, bár az aksi gyorsan lemerül
2011. jún. 19. 10:34
9/23 A kérdező kommentje:
jah, és több mint fél éve van meg, még nem volt vele gond
2011. jún. 19. 10:34
10/23 anonim válasza:
Nekem is gyorsan lemerül lg gs290 de hogyha nem nyírom egy nap olyan 5-10-percet van a kezembe akkor még egy hétig is kibír ......amúgy ha veszel valamikor telefont milyent akarsz venni maratsz az érintőnél ,vagy a gombosnál....én maradok az érintőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!