Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van vkinek Sony Ericsson...

Van vkinek Sony Ericsson Xperia X10 minije? Ha igen jó kis teló? Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:04
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Igen. Én is vagy 2-3 naponta töltöm. Pedig nem is használom olyan sokszor. Napi 20 perc zenehallgatás, pár perces telefonok stb..

Hát elég idegesítő mit ne mondjak. :Sűú

De azért úgy ahogy megszerettem a telefont.

2011. febr. 23. 22:01
 32/36 anonim válasza:
Amúgy megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
2011. febr. 23. 22:02
 33/36 A kérdező kommentje:

Meg:) 46 000. Te hol vetted és mennyiért?

Én kicsit kezdek kiábrándulni belőle. Főleg mikor nem akarok már beszélni és van h v 10 szer rá kell koppintani mire leteszi. Meg internet nélkül nem vmi sokmindent lehet vele csinálni. Egy alap telónak elmegy net nélkül. Sms,telefon,fényképező. De semmi extra. Játékot se találtam rajta,minden össze vissza van. Te h látod?

2011. febr. 23. 22:29
 34/36 anonim ***** válasza:
Szerintem se annyira jó :S Ennyi pénzért már mást vettem volna (telefonból)
2011. febr. 24. 14:51
 35/36 anonim válasza:

Én is T-mobile-ban vettem 15 ezerért (édesapám ismeri a csajt aki ott dolgozik.. Azt hittük, hogy kevesebb lesz de ennek is örültünk).

Nem tudom. Nekem a telefon lerakással sosem volt gondom. Azt hiszem azt a ,,gombot" nyomom le amin van egy nyíl <-.

Amúgy ha te wifizel akkor miért mondod, hogy nem lehet vele sok mindent csinálni?

Egyébként nekem a kamerában és a fényképezőben a vaku nagyon tetszik. :)

Van rajta egy játék (nem a legjobb de én elvagyok vele ha nincs más). Plusz van még 2-3 amiért öt eurót kell fizetni ha használni akarom (mármint csak egyszer kell kifizetni), de hát az kicsit sok azért.

Egyébként még annyi, hogy te rájöttél arra, hogy hol lehet beállítani a hálózat választást (kézire)?

2011. febr. 24. 16:23
 36/36 anonim válasza:
eddig az álom telefonom volt a x10 mini,de kezdek benne kételkedni h megvegyem e
2011. febr. 24. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!