Van vkinek Sony Ericsson Xperia X10 minije? Ha igen jó kis teló? Vélemények?
én is az x 10 mini és az x 8 között vacilálok.
Zavar h az x10 minibe nincs bluetooth,bár azt halottam h amit most veszeka abba már 2,1-es android van,és akkor van benne.
Van benne bluetooth (fogadni tudok, de küldeni viszont tényleg nem). Lekell még tölteni valamit a marketről, hogy jó legyen de odáig még nem jutottam el. :D
Amúgy kérdező, döntöttél már, hogy mit veszel?
Segítenél nekem?
Ha wifit használok akkor teljesen ingyenes az internetezés?
Amúgy nekem is gondom van vele, állandóan fent van a neten és már vagy egy hete repcsis üzemmódban van, hogy ameddig nem tudom mit kell tenni addig marad is így csak így telefonozni nem tudok.
Segítek amiben tudok. Én a T-mobile-nál vettem. Ott mondta a srác h ez a probléma velük. Mondtam neki h akkor tiltsa le az internetet.
A wifi ingyenes. Hugom járt rosszul vmelyik nap. Jöttünk kocsival haza és talált wifit (neki másmilyen a telója) és csatlakozott. Meglepett, h egészen hazáig tudott wifizni,mire kiderült, h lement a pénz a telójáról. Neki nincs a net letiltva.
Szerintem tiltasd le. Az x8nál volt olyan a srác mondta h hiába tiltotta le a netet maga a sony oldalra felcsatlakozott.
Wifinél csak olyanra tudsz felmenni ami nincs levédve jelszóval. Ha levan akkor tudnod kéne a jelszót. De az ingyenes.
Vagy gondolom van számítógéped. Ha veszel wifis routert akkor tudsz otthon is netezni. 6000 ft kb.
Remélem segítettem. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Még annyi ami idegesít ebbe a telóba h amikor telefonálok akkor ha le akarom tenni akkor van h jo sokszor meg kell koppintani mire reagál. A másik, h 2 naponta tölteni kell az aksiját.
És tegyük fel, letiltom a netet és wifit bekapcsolom akkor a telefonomon a google, youtube, facebook is ingyenes?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de már így is fantasztikus lesz a számlám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!