Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van vkinek Sony Ericsson...

Van vkinek Sony Ericsson Xperia X10 minije? Ha igen jó kis teló? Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:04
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
Amúgy én nem akarlak lebeszélni, de szerintem nézz még szét más telefonok között is. :)
2011. jan. 29. 23:39
 12/36 A kérdező kommentje:
Tudom h nem akarsz lebeszélni. Nem is feltételeztem:D. Csak már hónapok óta nézem őket és már szinte minden fajta jónak tűnt és most ez van porondon. Csak kíváncsi vagyok h akinek van mit gondol. Megéri-e ilyen okostelefont venni? Az aksija meddig bírja? Bocsi h fárasztalak:D
2011. jan. 29. 23:42
 13/36 anonim ***** válasza:
Nokia E52-őt vegyél, szinte mindent tud, nagyon okoska, és szép is!
2011. jan. 29. 23:48
 14/36 anonim válasza:

Amúgy én (mi) olcsóbban vettük. 15 ezer volt, az eredeti ára valami 40 ezer körül mozog úgy tudom.

Nem tudom meddig bírja, mert sokat használom és ezáltal hamar lemerül. De letesztelhetem neked csak akkor várnod kell pár napot. :)

Amúgy bluetooth gondok vannak. Van rajta, de nem tudok zenét vagy egyéb dolgokat küldeni. Rajtam kívül még 2 csóka is kipróbálta de ők se jöttek rá, hogy hogyan kell.

2011. jan. 29. 23:51
 15/36 anonim ***** válasza:
Mondj egy árat , amit max kiadnál egy telóért , és azért mondok neked 1-2-t amik a legjobbak abban az árkategóriában !
2011. jan. 30. 00:19
 16/36 anonim ***** válasza:

a sok okos megint.

osztálytársad x8a azért nem tud semmit, mert nem ért hozzá, és nem foglalkozott vele. itt a dolgokat le szokás tölteni. nem mindekinek való okostelefon.

internet van ingyen, úgy hívják, hogy wifi.

msn-t is tudsz rá letölteni. meg még ezer más dolgot a marketről.

az x8 meg ez között a lényegi különbség a kijelző nagysága, és a multimédia. az x8-nak nagyobb a kijelzője, visznot gyengébb képalkotás terén (3 megapixel vs 5 megapixel, és az x8ban autófókusz sincs).

és zárt oprendszeres nokiát ne vegyél, semmire nem jók.

2011. jan. 30. 00:32
 17/36 anonim ***** válasza:
az utolsónál a pont. Aki nem ért hozzá legább ne írjon hülyeségeket. Maga a telefon nem tud semmit, ha nem gondoskodsz róla, hogy tudjon nem is fog. Wifin felcsatlakozol az android marketre és 1000 meg 1000 program közül válogathatsz kedvedre, msn, rajzprogramok, játékok, képszerkesztők és amit csak eltudsz képzelni. Az andorid nem azért okos mert andorid hanem mert okossá tudod vele a telefonodat szabni.
2011. jan. 30. 09:58
 18/36 anonim válasza:
Ja, de ezekért fizetni kell nem?
2011. jan. 30. 11:50
 19/36 anonim ***** válasza:
Magyarországról a Marketen minden ingyenes amit le tudsz tölteni.
2011. jan. 30. 12:28
 20/36 anonim válasza:
Felmentem a marketre szétnézni, de viszont nem tudom, hogy hogyan kell kijelentkezni! Segítenél? De amúgy szinte folyamatosan villog a zöld gomb (és nem sms miatt). Miért van ez?
2011. jan. 30. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!