Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van vkinek Sony Ericsson...

Van vkinek Sony Ericsson Xperia X10 minije? Ha igen jó kis teló? Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:04
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:

Nekem van.

Hát nem is tudom.. Megkérdezte valaki tőlem, hogy amúgy mit is tud.. Kajak nem tudtam mit mondani.

Van sok jó dolog rajta amit szeretek (youtube, google stb. és facebook is bár ez utóbbi nem érdekel). De ezek mind internetesek, ebből következik, hogy fizetni kell érte.

Van még rajta térkép.. Ez amúgy nagyon tetszik, csak fogalmam nincs, hogy fizetős vagy sem (mondjuk internetes).

Képeket, videókat nagyon szépeket csinál mondjuk. Öt megapixeles.

Játékok: ha érdekelnek természetesen. Van rajta vagy 4-5 amiből egy ingyenes. És nem a legjobb.

Ez volt álmaim telefonja, bár mikor ismerősöm előkapja a Samsung érintőképernyős telóját, csak nézek.. (Pedig a Smg-t nem szeretem.)

2011. jan. 29. 23:16
 2/36 A kérdező kommentje:
Akkor megbántad? Én még az X8ban gondolkozok.
2011. jan. 29. 23:19
 3/36 anonim válasza:

Nem tudom.. Talán egy kicsit..

Sony-t akartam, mert az jó zenés telefon. Legelőször nem is érintőképernyősre gondoltam, de amint megláttam beleszerettem.

Mondjuk még csak egy hónapja kaptam. Remélem felfedezek rajta dolgokat.. :D

2011. jan. 29. 23:22
 4/36 A kérdező kommentje:
És könnyű kezelni amiatt h kicsike? Msnezni lehet rajta:)???
2011. jan. 29. 23:25
 5/36 anonim válasza:
Nem éppen a legvékonyabbak az ujjai, de e téren nem volt rá panaszom. Msn amúgy nincs rajta.
2011. jan. 29. 23:26
 6/36 A kérdező kommentje:
És az X8 ról mi a véleményed? Már hónapok óta ülök ezen h milyen legyen. Nem akarok feleslegesen kiadni érte annyi pénzt. Amúgy köszi h válaszolsz:)
2011. jan. 29. 23:28
 7/36 Edus:) válasza:
szerintem valami samsungot vegyél! osztálytársamnak sony x8 van de szinte semmit nem tud..
2011. jan. 29. 23:36
 8/36 anonim válasza:

Amúgy az x10 és az x8 között mi a különbség? Azt tudom, hogy kisebb.. :D

Annyit észrevettem még, hogy ez csak 3.2 megapixel. Ebben talán nincs vaku (az x10 ben van most jut eszembe) és Wi-Fi sincs benne (ami amúgy nem tudom mi. Te tudod?)

Amúgy szívesen. :)

9/36 A kérdező kommentje:
És samsungból milyet? Akkor nem is jó ez a mini?
 10/36 A kérdező kommentje:
Tudom. Internet hozzáférés ha van olyan hely ahol net van nincs lekódolva akkor lehet ingyen netezni. Jó dolog:D. Nem tudom milyet vegyek.
2011. jan. 29. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!