Van vkinek Sony Ericsson Xperia X10 minije? Ha igen jó kis teló? Vélemények?
Nekem van.
Hát nem is tudom.. Megkérdezte valaki tőlem, hogy amúgy mit is tud.. Kajak nem tudtam mit mondani.
Van sok jó dolog rajta amit szeretek (youtube, google stb. és facebook is bár ez utóbbi nem érdekel). De ezek mind internetesek, ebből következik, hogy fizetni kell érte.
Van még rajta térkép.. Ez amúgy nagyon tetszik, csak fogalmam nincs, hogy fizetős vagy sem (mondjuk internetes).
Képeket, videókat nagyon szépeket csinál mondjuk. Öt megapixeles.
Játékok: ha érdekelnek természetesen. Van rajta vagy 4-5 amiből egy ingyenes. És nem a legjobb.
Ez volt álmaim telefonja, bár mikor ismerősöm előkapja a Samsung érintőképernyős telóját, csak nézek.. (Pedig a Smg-t nem szeretem.)
Nem tudom.. Talán egy kicsit..
Sony-t akartam, mert az jó zenés telefon. Legelőször nem is érintőképernyősre gondoltam, de amint megláttam beleszerettem.
Mondjuk még csak egy hónapja kaptam. Remélem felfedezek rajta dolgokat.. :D
Amúgy az x10 és az x8 között mi a különbség? Azt tudom, hogy kisebb.. :D
Annyit észrevettem még, hogy ez csak 3.2 megapixel. Ebben talán nincs vaku (az x10 ben van most jut eszembe) és Wi-Fi sincs benne (ami amúgy nem tudom mi. Te tudod?)
Amúgy szívesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!