Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S vagy XPERIA X10?

Galaxy S vagy XPERIA X10?

Figyelt kérdés

A galaxy s vékonyabb mint az x10, viszont csak 5 megapixeles kamera van benne míg az x10-ben 8 MP.

A galaxy 16 millió színt tud megjeleníteni, az x10 pedig csak 1/4 milliót.

És az x10 ben van media scape amiben jól lehet rendezni a médiafájlokat.

És a galaxy s drágább.

Ezeket taltam fő eltérésnek. Lécci írjátok meg szerintetek melyiket vegyem.

2011. jan. 18. 16:24
1 2 3 4
 21/39 Rye válasza:
88%
Galaxy s!!! fuckapple
2011. febr. 23. 05:21
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
galaxy s gagyi iphone gagyi htc desire hd iss gagyi galaxy s 2 best of
2011. ápr. 19. 17:07
 23/39 anonim válasza:

02-21 09:47

Csak mondanám, hogy az a kapacitív érintőképernyő, és rohadtul nem az ujjad melege miatt működik, hanem mert az ujjad vezeti az áramot. Szerinted szénpálcával hogyan működik mégis? Felmelegíted? És csak mondom, hogy a galaxy-s ugyanúgy kapacitív, mint az iphone. Nekem ZTE Blade-m van, és még EZ IS kapacitív. A rezisztív ideje lejárt.

2011. ápr. 19. 21:19
 24/39 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előzőhösz a kapacitív kijelző technológia az elektromosságon alapszik
2011. ápr. 21. 16:14
 25/39 anonim ***** válasza:

elmondom hogy a rezisztív technológia is marha sokat fejlődött, csak nem telefonokba rakják. tény hogy telefonokban sz*rt se ér, de más érintős cuccokban (nem, nem a tábla pc-re gondolok) sokkal jobb a rezisztív :D

telefonban csak és kizárólat kapacitív kijelzőset szebad venni, abból is csak oylat ami minimum támogatja a dual-touch-ot

2011. jún. 8. 23:50
 26/39 anonim ***** válasza:
milyen dual touch??? tesó már trial touchra számíthatunk a 2012 es galaxy s3 nál ami kap egy super amoled plus pro kijelzőt, 8 vagy 12 megapixeles kamerát stb...
2011. jún. 9. 20:28
 27/39 anonim ***** válasza:
Ezt bírom sok idióta hülye barom idejön offolni a sz@r ájjfonjukkal csak annyit mondanák róla hogy SZ@R úgy ahogy van az a telefonnak nevezett szarság...-.-" ájjfon ájjfon xDDDDDDDD Amugy sztem X10
2011. jún. 20. 00:39
 28/39 anonim ***** válasza:
jah az iphone nem váltotta be a kívánt elvárásokat csak árban döngeti a mennyezetet
2011. jún. 20. 17:33
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Az iphone már 3-4 éva 5 ujjat is kezel... Az a samsung meg társai egy vicc, olyan mértékben gagyi, ropogós műanyag stb.

Aki ilyen iphone utánzat fost vesz(samsung, lg, nokia stb) az remélem tudja hogy az ár 80% a rengeteg mérnöknek megy aki szedi darabokra az iphone-t és tanulmányozza hogy lehetne lekoppintani

2011. jún. 20. 20:07
 30/39 Kevinko21 válasza:

Sziasztok! Az öcsémnek galaxy s telefonja van nekem visszont Iphone. Sebességre a 2 telefón meg1ezik meg szinte minden másban is engem kizárolag a hátlap idegesit a galaxy s-nél meg nekem az ios-t könyebb kezelni mivel arra van rá álva a kezem de az androidos is nagyon jó!!! Még azt hozzá teném h aki azt mondja h nem vettek át 1-2 dolgot az

Iphonetól az hazudik :)) még a doboza is hasonlit az iphoneéra na lényegében enyit szerettem volna elmondani. Amúgy 1 értelmű h a 2 telefon közöt 1értelmüen a galaxy s-t választanám :)

2011. jún. 26. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!