Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S vagy XPERIA X10?

Galaxy S vagy XPERIA X10?

Figyelt kérdés

A galaxy s vékonyabb mint az x10, viszont csak 5 megapixeles kamera van benne míg az x10-ben 8 MP.

A galaxy 16 millió színt tud megjeleníteni, az x10 pedig csak 1/4 milliót.

És az x10 ben van media scape amiben jól lehet rendezni a médiafájlokat.

És a galaxy s drágább.

Ezeket taltam fő eltérésnek. Lécci írjátok meg szerintetek melyiket vegyem.

2011. jan. 18. 16:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés! A Galaxy S messze jobb. Most nem részletezném miért, mert ezt már ezen az oldalon is ezrek tették meg helyettem ,de biztos vagyok benne, hogy jobb a Samsung. :)
2011. jan. 18. 16:27
 2/39 anonim ***** válasza:
8%
Felejtsd már el ezeket a szarokat, vegyél iPhone-t!!
2011. jan. 18. 16:36
 3/39 anonim ***** válasza:
95%

Iphone-t??? :D:D:D na persze, összehasonlították a galaxy-t meg az Iphone-t. és bizony a Galaxy megnyerte a csatát! Szóval egyértelműen a Galaxy, az alamafón már nem pálya:)

22l

2011. jan. 18. 16:38
 4/39 anonim ***** válasza:
95%
Te felejtsd el az IPhone-t!! Túlárazott az egész, amely igaz h jó, de az árárt messze nem éri meg! Ha utánam dobnának egy IPhone4-et, akkor is azért venném fel h adjam el és vegyek egy Galaxy S-et!!! Gyökér....!!!
2011. jan. 18. 16:38
 5/39 anonim válasza:
25%
samsung galaxy tab sokkol jobb
2011. jan. 18. 18:25
 6/39 anonim ***** válasza:
0%
ja és sokkal drágább is, nekem is tetszik mondjuk, na de a mérete???? hát azért na, eltenni sem lehet rendesen
2011. jan. 18. 18:26
 7/39 anonim ***** válasza:

Én p990i-ről váltottam Galaxy S-re, néha észre se veszem, hogy a zsebemben van :D

X10 egyébként kinézetre nekem jobban tetszett mikor választanom kellett, unom ezt a fekete szappan dizájnt, de az a sebesség... :/

2011. jan. 18. 18:35
 8/39 anonim ***** válasza:
95%

3. vagyok

miért van az, hogy ha valaki kérdez xy telefonról, de a kérdésben még csak meg sem említi az almát, akkor rögtön jön egy Iphone b.zi okoskodni.

Most azt akarják, hogy másnak is sz@r legyen, mert ők befürödtek az Iphone mániának, és bolondok voltak, hogy megvették, vagy mi van???:D:D:D

2011. jan. 18. 18:46
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, jól szól az előző!! Gyorsasága, képernyője és felszereltsége miatt biztos h a Galaxy S-et választanám!
2011. jan. 18. 19:06
 10/39 anonim ***** válasza:
16%

18:46

Mert az iphone a legjobb!!!!!!!!!444nééégy

Akinek nem az van az egy lecsúszott szar alak.

Minden telefonnál jobb, bár még egy másik telefont sem láttam, és azt sem tudom mi az a super amoled, meg android, de akkor is iphone a király!!!!!

(ha valakinek nem esne le, nem komolyan írtam)

2011. jan. 18. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!