Xperia Mini Pro vagy Galaxy Mini?
Annyi ilyen kérdés van fenn, de
600 mhz helyett 1Ghz a processzor
a kijelző szebb
a kamera a samsungban használhatlan a SEben 5 megap és hd
plussz a kverti és a minőségérzet szól a se mellett
Egyik egy alsó kategóriás gyenge hardverrel ellátott olcsó, androidos telefon, a másik meg egy hardveresen igen rendesen ellátott, középkategóriás telefon. Na az előbbi a Galaxy mini az utóbbi meg az xperia mini pro lenne. Árban is baromi sok különbség van köztük, meg hardverben is.
Xperia mini pro: 1GHz-es snapdragon proci (armv7), bravia engine funkcióval ellátott, led háttérvilágítású kijelző ami nagyon jól mutat, jobb grafikus chip, frissíthető lesz 4.0-ra, jó multimédiás képességek.
Galaxy mini: 600MHz-es jó régi qualcom proci (armv6), a kijelző felbontása kicsi a méretéhez képest és nem is szép a képe (ettől függetlenül használható még), gyenge multimédiás képességek, rossz kamera.
Azért elég rendesen látszódik melyik a jobb a telefon. Ezt már csak onnan is lehetett sejteni, hogy kb. 30-35ezer forint az árkülönbség a mini pro javára. De meg is éri. Értelmetlen összehasonlítani ezeket a telefonokat.
Xperia Mini-m van (nem Pro), és jelenleg nem kellene más telefon. Sok jó tulajdonsága van.
- pl. kellemes a fogása, nem vékony tepsi, egy kézzel kényelmesen kezelhető,
- elfogadható méretű kijelző,
- gyors, akadásmentes működés,
- kiváló kép és videó megjelenítés,
- jó hangzás (zene, telefonálás),
- 2.3.4 Android
Egyértelműen Mini Pro!
nem egy kategória a kettő!
ha csaj vagy egyértelműen galaxy mini
ha fiú mini pro de ha lány vagy is vehets mini prot de sztem jobb a galaxy mini. ha fiú vagy
bocs nem fejeztem be:
szval ha fiú vagy NE VEGYÉL GALAXY MINI-T MERT AZ CSAJ TELEFON!!! egyik fiú haveromnak az van és mindenki rajta röhög
Szerintem meg ha telefonról van szó,TÖK MINDEGY HOGY MILYEN A CSAJNAK ÉS A FIÚNAK IS!
most mért kell kiröhögni mert Galaxy Minije van? én pasimnak is az van meg a haverjának is meg egy csomó fiúnak akit ismerek,mégse röhögi senki! ez úgy látszik,csak arrafele szokás amerre ti laktok...tökre mindegy hogy milyen telefonja a fiúnak vagty lánynak.de mondjuk rózsaszín már fiúnak tényleg ne legyen! de azonkívül tök8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!