Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S vagy XPERIA X10?

Galaxy S vagy XPERIA X10?

Figyelt kérdés

A galaxy s vékonyabb mint az x10, viszont csak 5 megapixeles kamera van benne míg az x10-ben 8 MP.

A galaxy 16 millió színt tud megjeleníteni, az x10 pedig csak 1/4 milliót.

És az x10 ben van media scape amiben jól lehet rendezni a médiafájlokat.

És a galaxy s drágább.

Ezeket taltam fő eltérésnek. Lécci írjátok meg szerintetek melyiket vegyem.

2011. jan. 18. 16:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
de miért nem sikerül felfognod kedves Iphone-os, hogy az összehasonlításnál csípőből nyert a galaxy s!! ;)
2011. jan. 18. 20:01
 12/39 anonim ***** válasza:
92%
Persze sok tesztet megnyert az IPhone4 is és a Galaxy S is. Oprendszere számomra sokkal jobb, mint az iOS. Képernyője úgy filmnézésnél, mint általános használatnál szebb. Gyorsaságban sincs semmi különbség. Itt már rég az a kérdés h Android vs iOS, mert hogy a Samsung is szinte tökéletes telefont csinált, az biztos! De minek beszélgetünk?? Vlki kérdezett az IPhone-ról??..GYÖKÉR. xDxD
2011. jan. 18. 20:31
 13/39 anonim ***** válasza:
0%
inkább Nokia N8
2011. jan. 19. 18:10
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

N8-at nee!

álmaim telefonja volt komolyan mondom, egészen a hétvégéig.

Sikerült kipróbálnom egyet, és hatalmas csalódás azért az árért, semmi extra sima menüs, lassú, nem oké...

én is nagyon sajnálom, mert nagyon szerettem volna, de nem, így a Galaxy S mellett döntöttem!

2011. jan. 19. 18:17
 15/39 anonim válasza:
95%

Sokkal job a Galaxy S mint a SE, Iphone.

Ha van rá lehetőséged, ne cicázz!

VEDD A GALXY S-T!!!

2011. febr. 20. 16:31
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
galaxy s-t vettem most. előtte 3g-m volt véleményem pedig a következő iphone 3masom olyan képet csinált mint a samsung galaxy s-em 5 megapixeles kamerája, videó tökéletes nem szidom zene nagyon jó mindkettőnél. ha oprendszer akkor sztem inkább android mivel szabadabban használható (nincs itunes ami rémálom) viszont az iphone sokkal jobban kidolgozottabb telefon mint akármelyik vetélytársa mind külsőleg nem recseg mint a galaxy mind belsőleg itt nem tudásra gondolok hanem pl játssz egy autós játékot iphoneval és egyet egy galaxyval észre fogod venni a különbséget érzékenyebb, ne is beszéljünk arról h mindenki érintőképernyős telót dobott a piacra annó de az iphonet nyomogathattad tollal nem működött csak az ujjad melegével...
2011. febr. 21. 09:47
 17/39 anonim ***** válasza:
Ami után azt irtad, hogy a Galaxy S recseg-ropog, el sem olvastam tovább, mert egyből lerit, hogy életedben nem fogtál a kezedben Galaxy S-et, csak nem akartad nyiltan majmolni az Apple-t!
2011. febr. 21. 13:39
 18/39 anonim ***** válasza:
Vicces vagy apukám mert most is róla írok:-)
2011. febr. 21. 14:57
 19/39 anonim ***** válasza:
Persze....s recseg-ropog mi? Az akkumlátor nem kotyog benne véletlenül?? :D:D
2011. febr. 21. 18:13
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha aksiról beszélünk akkor azt is csak szidni tudom sajnos a maga fél napjával. Mindezek mellett egy szóval se mondtam h szar telefon mert szeretem csak kéne még rajta csiszolni de a legroszabb hogy ilyen gyenge lett a kameráaja
2011. febr. 21. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!