Melyik operációs rendszer a jobb? iOS vagy Android?
Figyelt kérdés
Nem érdekel hogy milyen telefonban van, és hogy annak mennyi az ára! Melyik operációs rendszer a jobb? Apple iOS vagy Google Android? Kezelhetőség, testreszabhatóság, gyorsaság, kinézet (design), felszereltség, minőség, tudás, funkciók... Egyszóval MINDEN ÉRDEKEL!!!!!!! Mondjatok egyet, és indokoljátok meg, hogy miért! Köszi a válaszokat
android, mégpedig azért mert sokkal dinamikusabban fejlődik, mint az ios.
2011. febr. 15. 00:42
22/24 kisvuk29 válasza:
Én a sok ember mellett vagyok,akik előttem voltak.Szerintem jobb az android,mert nekem MÉG nincs ilyen telóm(majd nem sokára lesz),de volt már a kezembe és gépen is futattam már virtualban,nekem bejött,mert egyszerű letisztul,nyitott,és sok telefonra jó nem csak az iPhone-ra.
2012. márc. 2. 21:15
23/24 anonim válasza:
Én mindkettőt használom iOS-t iPodon, androidot telón.. :)
Szerintem az iOS jobb. Sokkal könnyebben kezelhető, nem kell félned az alkalmazásokkal, hogy el fut-e vagy nem, mert általába olyan appokat raknak fel appstore-ra ami mindegyik verzión elfut :D (pl iPhone 3, iPhone 4) Az appok leállítására nincs szükséged külön "Task killer"-ekre, csak kétszer lenyomod a home gombot és ki is X-elheted őket :D. Design ezerszer jobb az iOS-nak mint az androidnak.. az androidosok nagy része mindig valami jó kinézetü launchereket keresgél meg minden.. az iOS pedig egyszerüen tökéletes és egyszerű :D Ajánlom neked az iGenius - Hogyan változtatta meg Steve Jobs a világot.. nagyon sok mindent mondanak Steve-ről, az Apple Inc-ről és a termékeiről!
Az androidról még annyit hogy nagyon sokszor lefagy..
2012. jún. 23. 15:59
24/24 anonim válasza:
Android a jobb mindenképpen.Az Apple inkább számítógépben jobb,nekem van Apple notebookom és tökéletes.Amúgy felháborító,hogy ma már minden új alkalmazást csak Iphonera lehet.később persze androidra is lehet telepíteni őket mert nem tudom mit gondolnak,ma már mindenkinék van olyan sok pénze Iphonera vagy mi a pi..a.Androidra sokkal több alkalmazás van.Az enyik válaszoló mondta,hogy ennyi meg ennyi apk van iphonera.Persze androidra sokkal több van még akkor is.Az hogy az Android lefagy az egy nagy fa..ság.Nekem majden két éve ANDROIDOS Samsung GALAXY Acem van és még egyszer se fagyott le.Az Android azért nehezebb mert sokkal komolyabb ,mint az Apple rendszere.Persze azért az ios is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!