Melyik operációs rendszer a jobb? iOS vagy Android?
Figyelt kérdés
Nem érdekel hogy milyen telefonban van, és hogy annak mennyi az ára! Melyik operációs rendszer a jobb? Apple iOS vagy Google Android? Kezelhetőség, testreszabhatóság, gyorsaság, kinézet (design), felszereltség, minőség, tudás, funkciók... Egyszóval MINDEN ÉRDEKEL!!!!!!! Mondjatok egyet, és indokoljátok meg, hogy miért! Köszi a válaszokat
ép ma próbáltam az androidot.. nekem nem kellene, eloszor volt a kezemben, de nem tudtam mi van, anniyra bonyolult..
iphonet is probaltam mar.. az nekem jobban bejott, szebb is volt, es kezelhetobb is
2011. jan. 17. 16:30
12/24 anonim válasza:
Én Android-párti vagyok, lévén hogy nyílt forráskódú, vagyis akár otthonról írhatok rá bármilyen app-ot, raádásul nem kell többszázezer forint mélyen a zsebembe nyúlnom ha ilyet akarok.
iOS (és persze az iPhone) is jó, de én valahogy nem szimpatizálok Dzsobszbácsi marketingpolitikájával.
2011. jan. 17. 19:07
13/24 anonim válasza:
És amúgy a kérdésedre a legszorosabb értelemben válaszolva: Nézőpont kérdése, felhasználója válogatja kinek melyik tetszik jobban. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai...
2011. jan. 17. 19:09
14/24 anonim válasza:
Persze az android nem egyszerű. Miért? Azért amiért a Windows is sokkal egyszerűbb, mint a Linux. Mivel baromi drága az iPhone, ezért az eltartott plázacicáknak készült főleg, akikbe nem sok értelem szorult. Az iOS-t viszont tudják használni. Ellentétben az Androiddal, ami értő embereknek készült. Bár az sem bonyolult. Pár óra alatt mindenre rá lehet jönni kézikönyv nélkül is.
Ja, bocsánat ha megbántottam az iPhone-osokat. Örülhettek, hogy birtokoltok egy státuszszimbólumot és "kitűnhettek".
2011. jan. 17. 19:52
15/24 anonim válasza:
Az Android miért nem egyszerű? Soha nem volt előtte érintős telefon a kezemben, de teljesen intuitív a kezelése.
2011. jan. 17. 21:15
16/24 anonim válasza:
iOS.Az android opensource,magyarul a fejlesztő belefér a rootba,azaz nagyobb a vírus lehetősége.
2011. jan. 18. 19:34
17/24 anonim válasza:
Előző, ez hülyeség. A Linux is opensource(az Android alapja), mégsincs rá vírus, nem úgy mint a Windows-ra.
2011. jan. 18. 22:43
18/24 anonim válasza:
A linux unix alapú :)
2011. jan. 20. 19:06
19/24 anonim válasza:
Android sokkal jobb csak pelda h androidra nem keszitettek el a iost iponere pedig mar nemtom miota van android :)
2011. febr. 12. 08:32
20/24 A kérdező kommentje:
Az androidot nem csinálták meg iphonera! Csak néhány hacker fogott egy iphonet és rárakta az androidot, mivel az android könnyen, bárki számára hozzáférhető rendszer, míg az iOS egy titkosított, Apple rendszer, ami kizárólag apple cuccokra elérhető! Ugyanez a windows is! Macintoshra lehet windowst tenni, mert azt bárki megveheti bárhol (a windowst) pl. Boot camp-pel, de csak igy szimplán bármien gépre nem lehet mac os x-et tenni!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!