Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik operációs rendszer a...

Melyik operációs rendszer a jobb? iOS vagy Android?

Figyelt kérdés
Nem érdekel hogy milyen telefonban van, és hogy annak mennyi az ára! Melyik operációs rendszer a jobb? Apple iOS vagy Google Android? Kezelhetőség, testreszabhatóság, gyorsaság, kinézet (design), felszereltség, minőség, tudás, funkciók... Egyszóval MINDEN ÉRDEKEL!!!!!!! Mondjatok egyet, és indokoljátok meg, hogy miért! Köszi a válaszokat
2011. jan. 17. 01:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Android, mivel teljesen szabad, minden ingyenes, nem vagy semmiben korlátozva.
2011. jan. 17. 01:27
 2/24 anonim ***** válasza:

Én az androidra szavazok.

Olcsó telefonon sem idegesítõen lassú. A kismillió ingyenes alkalmazással maximálisan testreszabható. Szerintem a mobil oprendszerek közül ennek a design-ja a legmodernebb(bár a windowsosat még nem láttam).

2011. jan. 17. 01:57
 3/24 anonim ***** válasza:
kinek a pap kinek a papné. minden embernek más az izlése. ha valaki az ios-t szereti mégsem eröltetheted rá az androidot-t. és forditva is igyvan. én iphone-t használok. nekem 10 pontbol 10-es. nekem nagyon tetszik.
2011. jan. 17. 04:06
 4/24 anonim ***** válasza:

Én az ios-t jobban szeretem, androidról nem tudok annyit nyilatkozni, a családban majdnem mindenkinek olyan van, nekem nem igazán jön be. Húgom xperiája viszont rettenetesen belassult az utóbbi időben, pedig alig pár hónapos telefon.

A iphone-om kb. pont fél éves, mintha új lenne, soha semmi gond nem volt vele, erre is rengeteg ingyenes alkalmazás van, én szinte csak ingyeneseket használok, de így is van minden amire szükségem van. Nekem design-ra is jobbn testzik (sokkal!) mint az android, de ez ízlés (vagy megszokás) kérdése.

Én azt mondom ha lehetőséged van próbáld ki mindkettőt, utána dönts.

2011. jan. 17. 05:15
 5/24 anonim ***** válasza:
Előző! Húgodnak ajánlom az Advanced Task Killer programot. Valószínűleg azért lassult be, mert millió alkalmazást indított el, amíg futnak a háttérben. Ezzel a programmal ki lehet lépni belőlük.
2011. jan. 17. 06:56
 6/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm, szólok neki mindenképp hogy próbálja ki! :)
2011. jan. 17. 07:06
 7/24 anonim ***** válasza:

De még egyszerűbb ha belép a feladatkezelőbe és bezárja mindet. Nem kell hozzá még egy futó program.

Különben a SonyEricsson már nem mérvadó, mostanában nem jön nekik össze a telefongyártás.

2011. jan. 17. 07:29
 8/24 anonim ***** válasza:
meg úgy fél év után ha telepakolja mindenféle programmal lassulgathat a rendszer, egy factory reset megoldás szokott lenni
2011. jan. 17. 09:55
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem Android-os telefonom van, de szerintem az iOS is elég jó. Mindkettőnek megvannak az idegesítő hibái és az erősségei.
2011. jan. 17. 11:39
 10/24 anonim ***** válasza:

2. Válaszolónak üzenem

1.IOS nak 300.000 nél töb alkalmazása van androidnak csak pár ezer

2. 50.000 nél több alkalmazás ingyenes rá

3. Zárt de 2 perc alatt jailbreak-olod És már ingyenes is az összes alkalmazás .

És az android és az IOS-nak ugyan az az alapja

2011. jan. 17. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!