Miért hiszi sok android fan hogy jobb lesz a galaxy note mint az n9?
Mert nem hiszem telefonálni tudnak játék van kamera jó nem kell 250000 alkalmazás meg nagy processzor akkor most miben is les jobb a note?
Ráadásul a nokián ingyenes a gps
Miért hiszed azt, hogy ezzel nem tetted magad nevetségessé?
A gps minden eszközön ingyenes
És nagyon nem egy kategória a két készülék.
Basszus,azért mert neked Nokia kell,azért másnak lehet,hogy a Note jobb (mint plnekem)
"Ráadásul a nokián ingyenes a gps" Google Maps is ingyenes,csak kell hozzá net...és biztosmindenkinek azért kell majd az N9,mert van ingyenes GPS
"Mert nem hiszem telefonálni tudnak játék van kamera jó nem kell 250000 alkalmazás meg nagy processzor akkor most miben is les jobb a note? "
Telefonálni tudnak;sok a játék,nem olyan kevés mint a Nokiákra;a kamera tényleg jobb,viszont ez sem meghatározó mindenkinek;nagy proci egyenlő a gyorsasággal
Miért hiszi sok nokia fan hogy jobb lesz az n9 mint a galaxy note?
miért hiszi BÁRKI, hogy az n9-nek lesz bármiféle létjogosultsága amikor egy (sajnos) halva született support nélküli oprendszerrel jön ki, amire még a saját gyártója is magasról tesz? ugyanarra a sorsra fog jutni mint az n900, néhány linux mániás játszótere lesz kb nulla frissítéssel és szoftveres ellátottsággal.
egyébként fogalmazhatnál világosabban is mert ez olyan zagyvára sikerült mintha kb egy óvodás szintjén lennél.
Miért van az, hogy én ezen az oldalon még 1 értelmes nokia fanal se találkoztam?
:-D
Jaj bocs. MeeGo 1.2
Tökmind1, az is 1 halott rendszer.
Mert a MeeGo nem jó + letöltöm a Note-ra az iGo-t és csá, ott is ingyenes lesz a GPS. Ennyit erről. Kamera jó ha jobb az alkalmazásokból meg vna sok hasznos is.
Mellesleg. Volt egy olyan kérdés hogy miért hiszi sok nokia fan azt hogy a note rosszabb lesz mint az N9. Szerintem erre akartál válaszolni. Kamu szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!