Melyik jobb android vagy iphone operációs rendszere?
Figyelt kérdés
Légyszi érveket is irjatok!2011. szept. 8. 15:10
1/7 anonim válasza:
Androidra talán több ingyenes cucc van. Android oprendszer nem csak Apple gépen fut, hanem minden gyártónak van minimum egy androidos készüléke. Tőlem +1 az androidnak.
2/7 anonim válasza:
szerintem az iphone (ios) rendszere a jobb kevesebb alkalmazás van rá de stabilabb és gördülékenyebb
3/7 anonim válasza:
Nokia-nak nincs droidos mobilja :D mellesleg az android sokkal jobb, hiába jailbreak így meg úgy, nekem volt alma4-em és most van sgs2-m, majd lesz galaxy note-om, akkor is sokkal jobb a droid, jobban testreszabható, jobb a rendszer felépítése, több az ingyen alkalmazás, és ha okos vagy te is írhatsz rá programokat.
4/7 anonim válasza:
nekem az android jobban bejön
az ios nekem túl egyszerű, meg a felépítése sem tetszik annyira. appekből meg megtalálok mindent a marketen is
5/7 anonim válasza:
az oldalon talalható kereső a legjobb :D
am sztem iOS
6/7 anonim válasza:
ma 15:20: Te valahol nagyon ellehetsz tévedve, mert az iOS-ra 3-szor annyi alkalmazás van mint Androidra... Kell még pár év az Androidnak, hogy beérje :) De minöségben nem fogja.
Amúgy pedig egyértelmüen az iOS... Igaz, hogy csak Apple termékeken van, de ezért optimalizáltabb, gyorsabb, szebb, kezelhetöbb és az alkalmazásokkal sincsenek képernyöméreti gondok se, mert nem kell 100 féle méretre átállítgatni az alkalmazásokat amik rontják az összképet az Androidon.
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok fan, tetszik nagyon a windows rendszere és iOS is de tapasztalatok alapján egyértelműen az android jobb és tud olyan szépen egyben lenni mint azok.Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!