Miért hiszi sok android fan hogy jobb lesz a galaxy note mint az n9?
Mert nem hiszem telefonálni tudnak játék van kamera jó nem kell 250000 alkalmazás meg nagy processzor akkor most miben is les jobb a note?
Ráadásul a nokián ingyenes a gps
Ja és:
Nagyobb proci: gyorsabb.
Ingyenes a GPS? letöltöm az iGo-t és azon is ingyenes lesz.
Az a sok alkalmazás lehet hasznos is.
Telefonálni meg lehet vele.
Nagy képernyő? szebb, jobban látható.
Egyetlen hátránya az lesz hogy valakinek nem jön be a méret.
N9.nek meg az hogy hivatalos ár 180.000 körül lesz, MeeGo lesz rajta, Nem olyan nagy a proci mint az olcsóbb Note-nak stb.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:27
Neked aztán szerintem tök mindegy mi van rajta. Olvastad a neten hogy a nokia fos akkor az fos.
Én sem értem
A samsungok gyorsan vesztik az értéküket telóba fölösleges 1'4 ghz-s proci meg s-pen funkció meg nem kell android' hogy 200 játék legyen rajta arra ott a gépem
És akinek nem a fapados Meego,meg a Symbian kell??Azokkal mi van??Mellesleg itt nem a Samsungról van szó,hanem az "Android fanokról"...A Nokia azért sikeres,mert azt hiszik,hogy a márkával el lehet adni a cuccaikat...Alig van ráírt app,és nekem ne mondjátok,hogy felesleges (azért mert megrögzött Nokia fanok vagytok,és a kedvencetekre alig van normális alkalmazás,ezért csak feleslegesek lehet a sok app?).Cipeld magaddal mondjuk orvoshoz a PC-det és játszál rajta,ok?Ja bocs,az nem fog sikerülni...És nem csak az S2 veri le mindenben az N9-et,hanem az Xperia Arc és képességekben a felett levő mobilok...Összefoglalva:Ne próbáljátok az elvakult gondolkodásmódotokat ráeröltetni másokra,csak azért,mert nektek a Nokia csak jó lehet,és megelégedtek a fapados Symbiannal,Meegoval
És megint felteszem a kérdést:Miért hiszi azt a sok Nokia fan,hogy az N9 jobb lesz,mint a Galaxy Note
Szerintem a MeeGo-ra mindenféle szoftver elérhető, amitcsak az ember megkíván, ugyanis a Symbian-ra írható szoftverek ugyanazon alapúak. És ha a Nokia azt hiszi, hogy minőséggel el lehet adni a telefont, jól hiszi, még akkor is, ha 1 év lemaradásban van szoftverileg. Az Android lassan egy divat-platform, ettől függetlenül nem mondom, hogy rossz, mert nem az. Viszont aki előnyben részesíti azért, mert játszadozni akar rajta nem tudom milyen játékokkal, az vagy agyilag, vagy pedig még valójában gyerek. Gyerekeknek pedig nem kell ilyen készüléket vásárolni.
U.i.: Nem vagyok Nokia fan, van egy HTC-m és elégedett vagyok vele, ettől függetlenül a Symbian-t jobban szeretem. Ez nem azt jelenti, hogy elmaradott vagyok, egyszerűen csak kezelhetőbb.
Egyetértek
nokiára is vannak játékok vagyis nem fogsz unatkozni sehol egyébként a galaxy s-nek a házára elég ránéznem és rámjön a hányinger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!