Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8, Samsung Galaxy S...

Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?

Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.
2010. dec. 25. 01:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Na huzzál már el innen az N8 fémforgácsoddal és tegyél rá egy nomrális, használható, gyors és okos oprendszert! Ha nem vetted volna észre a kérdező már vett egy Galaxy S-et (minden tiszteletem az ővé, mert józanon vásárolt telefont és nem az előitéletei alapján, és főleg nem azért, mert beleverték, hogyha telefon akkor Nokia. Ezzel csak mutatod milyen elkeseredett és szánalmas vagy!!
2011. jan. 28. 11:35
 42/44 anonim válasza:
Ha meg te tényleg azt gondoltad h lány vagyok, akkor meg csak a kalapom emelem előtted, hogy egy lánnyal ilyen t.a.h.ó p.a.r.a.sz.t hangnemben tudsz beszélni. Sz-á-n-a-l-m-a-s! Szerintem ezt az oldalt arra találták ki, hogy segítsük tanácsainkkal a másikat, s nem arra hogy mocskolódjunk és szitkozódjunk, de úgy látom agyilag nulla vagy ahhoz, hogy te ez az oldalt pozitívumra használjad: Üdv :)
2011. jan. 28. 11:36
 43/44 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki kezdte a kötölődést és ki szólt le engem, hogy még nem fogtam a kezembe ilyen telefonokat!! (Szervizes vagyok a T-nek) --- Te jöttél ide és kezdted verni a nyálad, hogy igen is neked N8-ad van s az olyan super.....Ki kérdezte?? Nem olvastad, hogy már választott?? Ha igen, akkor meg minek kell másba kötni?? :P:P
2011. jan. 28. 11:43
 44/44 anonim ***** válasza:
Istenem de szerencsétlenek vagytok:)
2011. jan. 31. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!