Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?
Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.2010. dec. 25. 01:30
3/44 anonim válasza:
Három közül határozottan Galaxy 3.
Aki szerint gagyi az csak irigykedik... Itt meg ez a szokás.
Az android nagyon jól fejlődő rendszer, folyamatos frissítésekkel, az esetleges hibái mind megoldhatóak 1-1 kis alkalmazással, mely ingyen leszedhető a Marketről.
2.2-es android hamarosan itt van rá....
A symbian már nem a jövő....
4/44 anonim válasza:
Én nem vagyok se Nokia, se Samsung rajongó. Tehát tölem egy obiektiv választ fogsz kapni. A három közül mindenképp a Galaxy S. Mivel a Nokiával szemben SuperAMOLED képernyője van, amely nem szép...gyönyörű. A másik nagy előnye az oprendszere. Az Android az egy napjainkbeli szoftver, nem ugy mint a Symbian, amit már unottá nyuzott a Nokia a fejlesztések hanyagolásával. És bármikor kijön egy új Android szoftver, ha szeretnéd rakhatod máris a Galaxyra. És hát designra is......sztem a Nokia modellje kissé tulzás lett, ami a giccset és a stilustalanságot illeti. A többi tulajdonságbeli különbséget te is elolvashatod, de a képernyő és az oprendszer miatt mindenképp Galaxy S. És hát ezek a legfontosabb tulajdonságok, amiket egy érintőképernyős okostelefonban nézni kell. Az OMNIA 7 szintén olyan jó mint a Galaxy S, designra kicsit kocka és az oprendszere friss, és nem nagy jövő elé néz.
5/44 anonim válasza:
Mindenképp Galaxy S vagy OMNIA 7. Nokiát semmiképp....
6/44 anonim válasza:
nokia N8!!! Már csak elég ránézni!
7/44 anonim válasza:
Ránézni??? Istenem de buta és naiv vagy. Am sztem ritka csuful néz ki, de mindenkinek más a szép. Mindenesetre kijelzőben és oprenszerben megsem közeliti ellenfeleit. Azt ajánlom menj be a MediaMarkt-ba és probáld ki mind a 3 telefont. És ha a NOKIA N8 nyer, akk te vagy egy Nokia fan vagy, vagy elvesztetted a józan itélőképességeket. Fogadok azt sem tudod mi az az AMOLED vagy ANDROID vagy 1GHz-es proci meg ienek. Istenem, aki tudatlan, az hallgasson....
8/44 anonim válasza:
Samsung Galaxy S.
Omnia 7 azért nem mert egy új op.rendszer van rajt amire alig van alkalmazás. Nokiát most nincs kedvem szidni, majd megteszi vki helyettem :')
10/44 anonim válasza:
Nehogy Symbiant vegyél közel 2011-hez....xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!