Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?
Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.2010. dec. 25. 01:30
21/44 FAKESZmester válasza:
hagyjátok már ezt az AMOLED kijelzőt nemjobb az semmivel csak más a neve
22/44 anonim válasza:
Látszik életedbe nem néztél filmet, nem neteztél és dolgoztál SuperAMOLED képernyőn. Nem jobb semmivel? Tedd egymás mellé a htc, Nokia és a Samsung legjobb telefonjait és játsszd le rajtuk ugyanazt. Ha nem látsz különbséget te vagy vak vagy vagy elfogult vagy irigy.
23/44 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg
A Samsung SuperAMOLED képernyői tényleg nem szebbek a többinél, ezért is látszik a képeken, hogy mennyivel szarabbak a többinel!! (Csak csufondárosság)!! Tudatlan kis senkik, akik még életükben nem fogtak olyant a kezükbe, de azért jönnek ide és verik a nyálukat...Menj el egy Shop-ba, mielött itt véleményt alkotsz...Vagy legalábbis hallgassál!
24/44 FAKESZmester válasza:
25/44 anonim válasza:
Kis okoska. A Nokia N8-ban is Amoled van, amelyet történetesen a Samsung csinál a Nokia számára. A SuperAMOLED egy tovább fejlesztett verzió-ja az Amoled képernyőknek. Most úgy csináltál, mintha összehasonlitottad volna a 2004-es Audi A4-et a 2010-es Audi A4-el, és itt vernéd a nyálad h hahaha, a 2010-es Audi nem tudja azt, mint a 2004-es. Informálódj, mert ezek a videók parasztvakitások.
26/44 FAKESZmester válasza:
akkor nem én vagyok a hülye ha azt mondom hogy a samsungok kijelzője semmivel sem többet mint pl egy nokia kijelzője
eredetileg ezzel kezdtem
aza dolog hogy nemtudtam hogy az n8-ban is amoled kijelző van hát bumm tesem tudsz mindent
az audikat meg hagyd :P nem az a téma
27/44 anonim válasza:
Látom nem érted. Arról beszéltem, hogy a SuperAMOLED jelenlegi legszebb...Szebb képet ad mint a TFT, LCD, AMOLED vagy RetinaDisplay. Csak te kérdezted, hogy olyant tud-e a SuperAMOLED és én akkor arra probáltam utalni, hogy hát hogyne tudna, mikor a Nokiában is Amoled van és ha a SuperAMOLED jobb mint a sima Amoled, akkor miért ne tudná azokat is amit te a videón láttál..Kapisgálod? Tehát a SuperAMOLED jobb és szebb mint az Amoled, tehát benne is megvannak azok az elönyök, mint az Amoledben. Tehát az új Samsungok képernyője ugyanolyan strapabiró, karcolás mentes, mint az N8-é, csak a képélélményük sokkal szebb. Aki nem hiszi járjon utána és meglátja, hogy igaz..és remélem téma lezárva.
28/44 FAKESZmester válasza:
ezt eddig is értettem
NEKEM viszont nem tűnnek szebbnek de ez személyfüggő
29/44 anonim válasza:
Tedd fel maximum fényerőre éjjel ,és megtudod mi az a SUPER-AMOLED!Egyetlen hátránya,hogy kékes színtúlzás itt is érezhető,mint az iPhonen,de a fekete sokkal szebb
30/44 anonim válasza:
NOKIA N8!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!