Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8, Samsung Galaxy S...

Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?

Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.
2010. dec. 25. 01:30
1 2 3 4 5
 21/44 FAKESZmester ***** válasza:
44%
hagyjátok már ezt az AMOLED kijelzőt nemjobb az semmivel csak más a neve
2011. jan. 8. 10:38
 22/44 anonim ***** válasza:
Látszik életedbe nem néztél filmet, nem neteztél és dolgoztál SuperAMOLED képernyőn. Nem jobb semmivel? Tedd egymás mellé a htc, Nokia és a Samsung legjobb telefonjait és játsszd le rajtuk ugyanazt. Ha nem látsz különbséget te vagy vak vagy vagy elfogult vagy irigy.
2011. jan. 8. 11:04
 23/44 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg

A Samsung SuperAMOLED képernyői tényleg nem szebbek a többinél, ezért is látszik a képeken, hogy mennyivel szarabbak a többinel!! (Csak csufondárosság)!! Tudatlan kis senkik, akik még életükben nem fogtak olyant a kezükbe, de azért jönnek ide és verik a nyálukat...Menj el egy Shop-ba, mielött itt véleményt alkotsz...Vagy legalábbis hallgassál!

2011. jan. 8. 11:11
 25/44 anonim ***** válasza:
Kis okoska. A Nokia N8-ban is Amoled van, amelyet történetesen a Samsung csinál a Nokia számára. A SuperAMOLED egy tovább fejlesztett verzió-ja az Amoled képernyőknek. Most úgy csináltál, mintha összehasonlitottad volna a 2004-es Audi A4-et a 2010-es Audi A4-el, és itt vernéd a nyálad h hahaha, a 2010-es Audi nem tudja azt, mint a 2004-es. Informálódj, mert ezek a videók parasztvakitások.
2011. jan. 9. 11:38
 26/44 FAKESZmester ***** válasza:

akkor nem én vagyok a hülye ha azt mondom hogy a samsungok kijelzője semmivel sem többet mint pl egy nokia kijelzője

eredetileg ezzel kezdtem

aza dolog hogy nemtudtam hogy az n8-ban is amoled kijelző van hát bumm tesem tudsz mindent

az audikat meg hagyd :P nem az a téma

2011. jan. 9. 16:54
 27/44 anonim ***** válasza:
Látom nem érted. Arról beszéltem, hogy a SuperAMOLED jelenlegi legszebb...Szebb képet ad mint a TFT, LCD, AMOLED vagy RetinaDisplay. Csak te kérdezted, hogy olyant tud-e a SuperAMOLED és én akkor arra probáltam utalni, hogy hát hogyne tudna, mikor a Nokiában is Amoled van és ha a SuperAMOLED jobb mint a sima Amoled, akkor miért ne tudná azokat is amit te a videón láttál..Kapisgálod? Tehát a SuperAMOLED jobb és szebb mint az Amoled, tehát benne is megvannak azok az elönyök, mint az Amoledben. Tehát az új Samsungok képernyője ugyanolyan strapabiró, karcolás mentes, mint az N8-é, csak a képélélményük sokkal szebb. Aki nem hiszi járjon utána és meglátja, hogy igaz..és remélem téma lezárva.
2011. jan. 9. 17:17
 28/44 FAKESZmester ***** válasza:

ezt eddig is értettem

NEKEM viszont nem tűnnek szebbnek de ez személyfüggő

2011. jan. 9. 17:54
 29/44 anonim ***** válasza:
Tedd fel maximum fényerőre éjjel ,és megtudod mi az a SUPER-AMOLED!Egyetlen hátránya,hogy kékes színtúlzás itt is érezhető,mint az iPhonen,de a fekete sokkal szebb
2011. jan. 10. 20:32
 30/44 anonim ***** válasza:
2011. jan. 18. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!