Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8, Samsung Galaxy S...

Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?

Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.
2010. dec. 25. 01:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Bírom, mikor a tudatlan emberek vitatkoznak. Hogy melyik telefont válaszd=egyértelmű Galaxy S vagy Omnia 7. Ha fiatal vagy Galaxy S :)

Most csak azért voltam ide kénytelen írni, mert nem véletlenül beleolvastam itt a témába. Ami nagyon felidegesített az ez:

"FAKESZmester válasza:

ilyeneket tud a superAMOLED?"

Mi a rák köze van a kijelző előtti üvegnek a Samuled technológiával gyártott kijelzőhöz te igen nagy bírka!?

Az ilyeneknek kéne meghúzni magukat mert azt sem tudják mit írnak.

Már az fura volt, hogy december 25.-én azt írja itt valaki, hogy majd jön 2.2 Samsungra...hát barátom, neked is csak azt tudom mondani...mikor ezt írtad már rég volt hivatalos frissítés. Ennyi bírkát...mind idejártok vagy mivan?

2011. jan. 19. 01:05
 32/44 anonim ***** válasza:
Én inkább várnék a Tegra2-es mobilokra...
2011. jan. 19. 17:31
 33/44 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy segítettetek dönteni, végül a Galaxy S-t vettem meg.
2011. jan. 22. 22:01
 34/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :) Na és, első benyomás?? Remélem megleszel vele elégedve!
2011. jan. 22. 22:07
 35/44 anonim ***** válasza:
Jah, am én voltam az egyik legnagyobb ember itt aki azért küzdött, hogy azt vedd! :D
2011. jan. 22. 22:08
 36/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy jó útra tereltél :D

Nagyon gyors, és a képernyője csodálatos, könnyű kezelni, egyszerűen a tökéletes telefon :)

2011. jan. 22. 22:34
 37/44 anonim válasza:
Hello! Elolvastam a kommenteket és arra jutottam h közületek melyikőtök fogott ilyen telefonokat..jó részetek nem..tehát interneten keresztül ne oszd az észt.N8asom van már közel 2 hónapja és semmi probléma nincs vele...12megapixeles kamera hd felbontású videó..hdmi csatlakozó..16giga alapban és 48ig bővíthető..aki meg csak okoskodik az meg ne itt tegye semmi tapasztalattal volt kezemben mindhárom telefon és volt választásom mindhármat fogtam és tulajokat kérdeztem tapasztalat után..nem voltam nokia fun de most az lettem...Cukilány barátja voltam..
2011. jan. 26. 20:19
 38/44 anonim ***** válasza:

'12megapixeles kamera hd felbontású videó..hdmi csatlakozó..16giga alapban és 48ig bővíthető'

-ez csak parasztvakitás kislány!! A telefon nem fényképezkedni van és egyéb más telefonban is van a felsorolotjaid közül. Az oprendszeréről miért nem irsz, hogy milyen beszűkült, lassú és buta az Androidhoz vagy iOS-hoz képest?? Tagadhatatlan, hogy a Symbian messze sincs az újak közelébe és ez az ami leviszi az N8 értékét! Ha pedig szerinted oprendszerben is jobb, mint a Galaxy S vagy OMNIA 7 akkor te nem fogtál a kezedben. Én speciel szervizes vagyok és k.u.r.vá.r.a nem birom mikor kiosztanak ilyen vakarcsok! Főleg ilyen 12 megapixelre hivatkozva. Ki nem kakálja le? A Symbian miatt még a telefon használható, de közelében sincs a 2011-es technológiának. Pedig az ár igen magas. Szóval ne itt verjed a nyálad, miközbe azt sem tudod milyen az OMNIA7. Mert mind összeszerelésben, mind felszereltségben és képernyőben jobb, mint a Nokia N8. A Galaxy S meg nem szórul dicséretre, mert mind oprendszerben és mind felszereltségben korrekt. Hiányzik a vaku?? Inkább az, mint Symbiannal tétlenkedni!

2011. jan. 26. 20:31
 39/44 anonim ***** válasza:

Haha,ha a symbian annyria jó neki :D

Még pótmobilom,a htc hero-m is gyorsabb nála mellesleg,a symbinek tul sok ram kell és nagyon erolteti magat,olyan erzese van,legalabb is c7esen

2011. jan. 27. 17:52
 40/44 anonim válasza:

"Cukilány barátja voltam"

Akkor meg mit kislányozol cseszd meg?

2011. jan. 28. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!