Nokia N8, Samsung Galaxy S vagy Samsung Omnia7?
Figyelt kérdés
A Nokia N8 tetszik legjobban külsőre, de elbizonytalanít a symbianos oprendszer.2010. dec. 25. 01:30
12/44 anonim válasza:
Mindenképp valameik Samsungot válaszd. A Galaxy-nak az oprendszere az erössége, mig az Omniának maga az összeszerelés, mert hát nagyon minőségi cucc és nem akárki futkos olyannal.
13/44 perettyó válasza:
nézd ezt neked kell eldönteni hisz egyik sem olcsó én is nokia párti lennék hisz vannak jó dolgai(hdmi csatlakozó,külső usb tárat kezel stb stb)de samsung omnia 7 et javasolnám mert az azért veri ezeket pokeres nyelven a telefonok közt a 4 ász az a samsung omnia 7(a nokia csak 3 ász meg 1 király) de akkor is samsung a jobb
14/44 anonim válasza:
elmondanám hogy a nokián új oprendszer van nem a régi ami mindenkiben megmaradt, a galaxy s nemrossz a nagy kijelző miatt de a nokiában is amoled van igaz nem super de legalább clearblack( csökkentett fényvisszaverődés, ha szeretnél igazán jó telefon a nokiától akkor még vársz az újjab oprendszerre, a samsung rövidtávra elég....
15/44 anonim válasza:
A 21:10-nek!!!
NEm vagyok se buta se naiv, egy kérdés volt feltéve és én válaszoltam rá!!(sztem abban nincs semmi rossz). Abban igazad van hogy mindenkinek más teszik nekem pl nagyon tetszik kinézetre is, nem nagy nenm kicsi pont ok!! Lehethogy nem legjobb op. ren. de nekem jobban tetszik mert nem bonyolult!!És nem kell bemennem a MediaMarkt-be hogy megnézhessem őket. Én ugyanis mindennap látom mind 3, mert a t-mobilba dolgozom:))!! NEm vagyok Nokia fan se csak egyszerűen ezek közül NEKEM a N N8 a jobb, szebb! Tehát a munkámból adódóan tudom hogy mi az AMOLED, ANDROID vagy 1GHz pro. És nem fogok hallagtni mert nekem olyan telefon teszik ami másnak nem.Mindenkinek más az izlése hálla az istennek!!! Ja és szép napot!:))
16/44 anonim válasza:
Miértnem lehet HD7?vagy Desire hd?omnia7 és galaxy s helyett?mind2 jobb összeszerelésben is
17/44 anonim válasza:
turoduri94, mennyit fizet neked a htc egy évre, hogy mindenhol öket reklámozod??(mindenhol azt olvasom tőled, hogy ilyen jó a Desire, igy kell HD2-öt venni, úgy kell htc-t választani...stb...) HD7 jobb összeszerelésben, mint az OMNIA 7??:O Na te sem fogtad a kezedben mind kettöt. Am meg a Samuk képernyője sokkal szebb és oprendszerük is gördülékenyebb a htc-jnál. Reálisnak kell lenni és nem elfogultnak. És hát az az igazság, hogy a Samsung az idén sokkal többet hozott ki az okostelefon piacból, mint bármely más...
18/44 anonim válasza:
Samu cuccai tuti nem gördülékenyebbek azért,pl a touchwizen is nagyon látni...omnia7-em még nemvolt igaz,bocs,hogy ilyet irtam,pedig mar votl vagy 500mobilom.
19/44 anonim válasza:
TouchWiz?? Most nagyban játszunk ember. Mikor a HD7-en a Windows Mobile 7 úgy fog menni, mint az Omnia7-en, vagy a Desire-n úgy, mint a Galaxy S-en, úgy h azt probáltad is, nem némi kommentet olvasol, akk majd jöhetsz, s reklámozhatod a htc-t.
20/44 anonim válasza:
Ma vettem Samut,nem valami érezhető a különbség,a hardware kb ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!