Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone akkumulátort milyen...

IPhone akkumulátort milyen esetben cserél az Apple és Mediamarkt?

Figyelt kérdés
2024 márciusában vásároltam az iPhone 15 Pro készülékemet a Mediamarkt-ban. 320 töltési ciklussal 88%-kos az aksi kapacitásom. Az elmúlt 4 hónapban kezdett rohamosan csökkenni, amióta új iOS van. Márciusig tart az Apple jótállás, gondolom utána a 2 évet a MM állja. Az a kérdésem, hogy van rá esély, hogy a MM kicserélje az aksit, ha 80%-ra esik? Szerintem ez nem természetes elhasználódás, mert őszig semmi baja nem volt. Állítólag úgy tervezték ezt a modellt, hogy 1000 ciklus után is képes megtartani 80% fölötti állapotot.

febr. 3. 20:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Figyeli a feszültséget, áramot, időt. Ebből kijön a matek.

Az más kérdés hogy még sok mást is, de ennek a nagyokos bölcsésznek nem kezdek el szakmázni, mert láthatóan totál hülye hozzá.

A lényeg hogy minden töltő (nem, nem a falba dugott adapterre gondolok) pontosan tudja hogy "ténylegesen mennyit sikerült belepumpláni" az akksiba. Minden egyes töltésnél.

A kijelzett % érték jó és pontos.

A kérdező akkumulátora pedig nyilvánvalóan a túlozott használatból eredő degradáció jeleit mutatja. Nem garanciális probléma.

tegnapelőtt 06:03
 32/33 anonim ***** válasza:
Igazából akartam volna egy rendes hozzászólást írni, de úgy döntöttem, hogy egy ilyen primitív senkiházi inkább játsszon azzal, amivel egyidős. Ennél nagyobb örömöd az életedben ne legyen, hogy ökörségeket hánysz a netre arany bogaram.
tegnapelőtt 08:37
 33/33 anonim ***** válasza:

"akartam volna egy rendes hozzászólást írni"

És miért nem teszed meg? Ja mert nem rendelkezel a témával kapcsolatban semmiféle ismerettel.

Ökörség? Konkrét információk, adatok, számítások vannak fentebb leírva. Aki azt nem érti/tagadja az a laposföldeseknél is sötétebb.

tegnapelőtt 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!