IPhone akksija 89%-os 2,5 év után, mikor kell cserélni?
Figyelt kérdés
Iphone 13-am van, nem tudom a 89% mennyire mondható jónak több mint 2,5 év után.
Szeretném megtudni hány %-nál jön el a csere ideje az akksinak?
4-5 évente szoktam telefont cserélni, addig még kihúzható ezzel?
Volt egy telefonom, ami egyik napról a másikra b.szart akksi miatt és elveszett minden adatom.
nov. 24. 19:00
1/10 anonim válasza:
Az nagyon sok. 89 gondolj már bele.
Ha majd 20% lesz akkor ráér.
2/10 anonim válasza:
Nekem 83. Már fél napot bír ki sima messenger használattal is. Én most jutottam el oda, hogy most már kell. Vagy hordom mindig magammal a külső akksit, töltőt.
3/10 anonim válasza:
Nekem egy eves es mar csak 94%. Eleg rossz arany, pesig azert odafigyeltem, hogy ne meruljon csontig, eredeti toltovel totlottem, stb. Kar, en hosszabb tavra terveztem, de mar latom, hogy ebbol nem lesz 4 ev…
4/10 anonim válasza:
én ugy tudom, hogy akkor kell mikor már nem tudod kényelmesen használni. én a 12 minimbe 67%on cseréltem, mert reggel levettem és mire melóbol hazajöttem már tehettem tölteni. ez kb. 2 óra képernyőidő volt. új akksival 5-6óra képernyőidővel bírt két napot. szóval akkor kell mikor te jónak látod
5/10 anonim válasza:
2,5 év alatt -11%.
x év alatt 100%.
Gondolom meg tudod határozni x-et, hiszen tanultál matematikát!
6/10 anonim válasza:
Alapvetően 80% alatt szokták ajánlani, de ne stresszelj rá arra a százalékra, ne nézegesd, senkit sem érdekel. Akkor kell aksit cseréltetni (vagy legalábbis ajánlott), amikor már a napi használatot zavarja. Ha elmész reggel munkába és kora este hazaérsz még (hasra csapok) 40%-nyi töltöttséggel, akkor nem totál tök mindegy, hogy most 83%-os az aksi vagy 92? Amikor már nem bírja végig az átlag napjaidat vagy más miatt zavaró, akkor kell aksi cserén gondolkodni, nem amikor egy menüpontban látsz egy random százalékot.
7/10 anonim válasza:
Akkor kell kicserélni amikor már kompromisszumos az akkumulátor üzemideje. Az akkumulát százalék amit a beállításokban látsz csak egy becsült összeg, ami semmit nem jelent magába. Előfordult már olyan is hogy ugyanaz az adot model, a 89% akkumulátor rosszab üzemídőt hozott mint a 82%-os
9/10 anonim válasza:
#8 nagyon király, de ezzel miben tudsz segíteni a kérdezőnek?
10/10 anonim válasza:
Mi a probléma, ha nem bír ki egy lazább napot töltés nélkül akksi csere.
Nekünk a 7-8 éves SE már a harmadikat fogyasztja. 😃 Nem akkora dráma ez. A százalékot az elsőnél néztem 78%-nál döntöttünk a csere mellett. Azon kívül soha semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!