Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone akksija 89%-os 2,5 év...

IPhone akksija 89%-os 2,5 év után, mikor kell cserélni?

Figyelt kérdés

Iphone 13-am van, nem tudom a 89% mennyire mondható jónak több mint 2,5 év után.

Szeretném megtudni hány %-nál jön el a csere ideje az akksinak?

4-5 évente szoktam telefont cserélni, addig még kihúzható ezzel?

Volt egy telefonom, ami egyik napról a másikra b.szart akksi miatt és elveszett minden adatom.

nov. 24. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Az nagyon sok. 89 gondolj már bele.

Ha majd 20% lesz akkor ráér.

nov. 24. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem 83. Már fél napot bír ki sima messenger használattal is. Én most jutottam el oda, hogy most már kell. Vagy hordom mindig magammal a külső akksit, töltőt.
nov. 24. 19:10
 3/10 anonim válasza:
Nekem egy eves es mar csak 94%. Eleg rossz arany, pesig azert odafigyeltem, hogy ne meruljon csontig, eredeti toltovel totlottem, stb. Kar, en hosszabb tavra terveztem, de mar latom, hogy ebbol nem lesz 4 ev…
nov. 24. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
én ugy tudom, hogy akkor kell mikor már nem tudod kényelmesen használni. én a 12 minimbe 67%on cseréltem, mert reggel levettem és mire melóbol hazajöttem már tehettem tölteni. ez kb. 2 óra képernyőidő volt. új akksival 5-6óra képernyőidővel bírt két napot. szóval akkor kell mikor te jónak látod
nov. 24. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

2,5 év alatt -11%.

x év alatt 100%.

Gondolom meg tudod határozni x-et, hiszen tanultál matematikát!

nov. 24. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Alapvetően 80% alatt szokták ajánlani, de ne stresszelj rá arra a százalékra, ne nézegesd, senkit sem érdekel. Akkor kell aksit cseréltetni (vagy legalábbis ajánlott), amikor már a napi használatot zavarja. Ha elmész reggel munkába és kora este hazaérsz még (hasra csapok) 40%-nyi töltöttséggel, akkor nem totál tök mindegy, hogy most 83%-os az aksi vagy 92? Amikor már nem bírja végig az átlag napjaidat vagy más miatt zavaró, akkor kell aksi cserén gondolkodni, nem amikor egy menüpontban látsz egy random százalékot.
nov. 24. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor kell kicserélni amikor már kompromisszumos az akkumulátor üzemideje. Az akkumulát százalék amit a beállításokban látsz csak egy becsült összeg, ami semmit nem jelent magába. Előfordult már olyan is hogy ugyanaz az adot model, a 89% akkumulátor rosszab üzemídőt hozott mint a 82%-os
nov. 24. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
A Motorola 2 éves és 98 %. nekem.
nov. 25. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 nagyon király, de ezzel miben tudsz segíteni a kérdezőnek?
nov. 25. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi a probléma, ha nem bír ki egy lazább napot töltés nélkül akksi csere.

Nekünk a 7-8 éves SE már a harmadikat fogyasztja. 😃 Nem akkora dráma ez. A százalékot az elsőnél néztem 78%-nál döntöttünk a csere mellett. Azon kívül soha semmi gond nem volt vele.

tegnapelőtt 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!