Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone akksija 89%-os 2,5 év...

IPhone akksija 89%-os 2,5 év után, mikor kell cserélni?

Figyelt kérdés

Iphone 13-am van, nem tudom a 89% mennyire mondható jónak több mint 2,5 év után.

Szeretném megtudni hány %-nál jön el a csere ideje az akksinak?

4-5 évente szoktam telefont cserélni, addig még kihúzható ezzel?

Volt egy telefonom, ami egyik napról a másikra b.szart akksi miatt és elveszett minden adatom.

nov. 24. 19:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Képernyőidőm 6 óra 12 perc, most vagyok 1%-on. Kíváncsiságból reggel 8-kor levettem a töltőről és egészen mostanáig használtam.

Mondjuk mindig éjjeli módban használom, internet bekapcsolva egésznap.

Amire használtam: facebook, messenger, instagram, youtube, telefonálások, minimális kamera (általában ha használom a kamerát gyorsabban merül), safari, youtube, játékok etc. Rosszabbnak éreztem az akksit mert kb. 85%-ra töltöm fel mindig és már 30%-nál töltöm újra. Azonban 20 százalék alatt nagyon lelassult a merülés, 22:00 előtt ment le az akksi szintje 20%-ra és azóta youtubeoztam, böngészőt használtam stb.

Úgy gondolom még 1–1,5 évet legalább kihúz ez az akksi:) bár akkor felesleges már, lehet váltásnak lesz kár az ideje:D

nov. 30. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Na mondjuk nagyjából pont az egyetlen dolog amit kerülni kéne, hogy ennyire lemerítsed az aksit. Nem kell 30%-nál a töltőért rohanni, meg nem kell 85%-nál lekapni róla, de jobb ha nem csinálsz rendszert az 1%-ig merítésből.

Továbbra is azt ajánlom, hogy ne nézegesd a telefon által becsült aksi kapacitást egy saját telefonnál, maximum akkor ha venni akarsz egy használtat. Saját telefonnál a kiírt százaléktól függetlenül úgyis tudni fogod, hogy mikor jött el a csere ideje.

nov. 30. 01:18
 13/14 A kérdező kommentje:
86% most már
dec. 28. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Lesz az még kevesebb is, nem kell jelentést írni róla.
dec. 28. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!