Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone akkumulátort milyen...

IPhone akkumulátort milyen esetben cserél az Apple és Mediamarkt?

Figyelt kérdés
2024 márciusában vásároltam az iPhone 15 Pro készülékemet a Mediamarkt-ban. 320 töltési ciklussal 88%-kos az aksi kapacitásom. Az elmúlt 4 hónapban kezdett rohamosan csökkenni, amióta új iOS van. Márciusig tart az Apple jótállás, gondolom utána a 2 évet a MM állja. Az a kérdésem, hogy van rá esély, hogy a MM kicserélje az aksit, ha 80%-ra esik? Szerintem ez nem természetes elhasználódás, mert őszig semmi baja nem volt. Állítólag úgy tervezték ezt a modellt, hogy 1000 ciklus után is képes megtartani 80% fölötti állapotot.

febr. 3. 20:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%

Milyen szerződést kellett aláírnod amikor telefont vettél? Semmit. A garanciát törvények szabályozzák, de ugyanaz vonatkozik lényegében minden műszaki cikkre ezeregy éve, csak a kötelező garanciaidők mértékén változtattak egyszer.

És ja, a jövőben jól tennéd, ha minden szerződést elolvasnál, mielőtt aláírod. Nagyon-nagyon jól. Tudod, ez olyan felnőttes dolog :D

Mennyi a napi képernyőidőd? Enélkül nehéz mondani bármit is az aksidra, bár igazából teljesen mindegy is. Ez az egész olyan, mintha vissza akarnál vinni egy autót, mert elkopott a gumija. Vagy mintha visszavinnél egy kést, mert életlen lett.

febr. 3. 21:28
 12/33 anonim ***** válasza:
41%

Neked állandóan a kezedben van telefon? Hogy a lótúróba tettél 11 hónap alatt 320 ciklust bele?

Az enyémben 2023 decembere óta van 169 ciklus. 98%-os az akku.

Te a tiedet agyonhasználtad.

febr. 3. 23:07
 13/33 anonim ***** válasza:
45%

"2023 decembere óta van 169 ciklus"

Ezt nem hiszem el.

febr. 4. 08:08
 14/33 anonim ***** válasza:
#13 Mi olyan hihetetlen benne? Én nem lógok folyton a telefonon. Így aztán hétfőn reggel leveszem a töltőről 100%-on, szerdán este 10-15%-nál felteszem tölteni. Ha kicsit jobban használom, akkor csak 2 napot bír.
febr. 4. 09:42
 15/33 anonim ***** válasza:

"Ezt nem hiszem el."

Nem igazán lehetetlen. Ha "csak" napi 2-3 óra képernyő időd van, akkor egy új aksi 50%-ot sem merül egy nap, tehát 2 naponta megy bele egy ciklus. Ha nem nyomkodod ennyit sem a telefont, ami szerintem egyáltalán nem kirívó, akkor lehet hogy még ennyi sincs a napi aksi használat.

febr. 4. 10:26
 16/33 anonim ***** válasza:
A kedvetekért megnéztem: átlag 60-70 perc képernyőidőm van.
febr. 4. 11:09
 17/33 anonim ***** válasza:

Jah átszámoltam. 169/13hó az havi 13 ciklus. Simán lehetséges.

Csak furán kevésnek tűnt.

És megnéztem most a 15 pro maxomat és 2023 novemberétől 224 ciklust hajtottam bele. (Látod ennyire érdekel a % és a ciklus hogy épp mennyi. :D)

Meg a kérdezőnek ez végülis jó infó, hogy az ő sokkal fiatalabb készülékében 1,5-2x több ciklus van, akkor talán nem a gyártó a hibás az akksi elhasználódásáért.

febr. 4. 11:19
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

"Ha elviszem a jótállási idő alatt iStyle szervízbe, akkor megszűnik a jótállás?"

Igen. Tudtommal ahogy belépsz az istyle-ba, a jótállási időnek annyi. Általában ki van írva a bejáratnál.

febr. 4. 15:20
 19/33 anonim ***** válasza:
42%
Még egy snowflake millenial aki hisztirohamot kap ha nem azt a választ kapja amit elképzelt a csillámködös agyában.
febr. 4. 16:29
 20/33 anonim ***** válasza:
49%
"Állítólag úgy tervezték ezt a modellt, hogy 1000 ciklus után is képes megtartani 80% fölötti állapotot." ezt a szervizben mondd faarccal, aztán élőzzed a tiktokra meg instára ahogy képenröhögnek.
febr. 4. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!