Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefon gyári...

Androidos telefon gyári vissza állítás után hogyan lehet a google fiókba belépni?

Figyelt kérdés

Lezárta magát a telefon, és a szerviz csinált egy gyári visszaállítást.

Viszont a korábban használt gmailos e-mail cím illet Google fiókba nem tudunk be jelentkezni, mert kéri az e-mail címet eddig ok. Aztán a jelszót az is ok. És utána egy ismeretlen végü telefonszámra akar kódot küldeni, de ilyen végződésü telefonszám nincs és nem is volt a birtokunkban, hogyan lehetne vissza állítani a fiókot?

A google oldalain csak körbe körbe megyünk a lépéseken és végül nincs megoldás.

Valakinek ötlete?

jan. 8. 17:15
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nem az volt, hogy a könyvelő kérte, hogy küldjem el a tavalyi számlázásaimat.

És úgy lett megoldva, hogy billingóról letöltöttem, e-mailba csatoltam, és elküldtem. Még erről az e-mail címről azt meg is kapta. És közben a google jelszó kezelőből valamiért ki kellet olvasni egy jelszót azt is sikerült, de utána történt ez a lezáródás. Felül megjelent egy lakat és semmit nem engedett a telefon csak engem tudtak hívni. Ezért lett szervízben kérve a gyári vissza állítás. Így most már én is tudok hívni, de semmi mást ami a fiókhoz tartozik semmit nem tudok csinálni se e-mail se play áruház semmi.

jan. 8. 18:17
 12/29 A kérdező kommentje:
Ja és mindezt a telefonról.
jan. 8. 18:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"jön az idegen telefon szám .........20 De nincs a birtokunkban ilyen szám."

És nem is volt?

Hogyan kerülhetett egy idegen szám a saját google fiókodba????

Ki csináta a google fiókodat?

jan. 8. 18:25
 14/29 A kérdező kommentje:
Én csináltam, ez jó kérdés elképzelésem sincs hogy kerülhetet oda.
jan. 8. 18:34
 15/29 A kérdező kommentje:

Még arra tudok gondolni, hogy az ügyfélkapu regisztrációkor volt fennakadás ezzel az e-mail címmel. És segített az ügyfélszolgálatos, a jelszó vissza állításban mivel se másik e-mail, se másik telefon, se másik eszköz nincs.

Talán akkor kért egy másik telefonszámot, és megadta esetleg a sajátját.

Ennek már legalább 2 éve. Ha ez történt akkor nem is tudom, hogy megtalálom-e azt az ügyfélszolgálatost.

jan. 8. 18:40
 16/29 anonim ***** válasza:

Akkor biztos ő adta meg.

Keresd meg különben buktad a fiókodat.

jan. 8. 18:51
 17/29 anonim válasza:

Sajnos mivel csak telefonon használtad és azon pedig gyári visszaállítást csináltál így a telefon elvesztette a megbízható eszköz státuszát a fiókban.

Innentől ismeretlen eszköz.

A fiók helyreállításnál a rendszer érzékeli hogy a fiókra olyan eszközről érkezett helyreállítási kérelem ami a fiókban korábban megbízható eszköz volt. A visszaállítással a telefon már nem számít megbízható eszköznek. Igy ezen a módon nem fogod tudni visszaállítani.

Ilyenkor jól jönne a fiókban beállított másodlagos helyreállító emailcím.

Vagy saját telefonszám beállítva hitelesítés a fiókban vagy helyreállító kód ami a fiókból letölthető lett volna.

Az idegen végződésű telefonszám valószínű fiokfeltörés történt és a fiókodra telefonhitelesítést állítottak be.

Igy az sem kizárt hogy a telefonod nem véletlenül zárta le magát, hanem hacker támadás áldozata lettél.

jan. 8. 19:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Milyen ügyfélszolgálatos?
jan. 8. 19:39
 19/29 anonim ***** válasza:

"Milyen ügyfélszolgálatos?"

"ügyfélkapu regisztrációkor"

Navajon!?

jan. 8. 20:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a kormányablakos ügyintéző a saját telefonszámát adja meg és igazolja vissza?

jan. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!