Androidos telefon gyári vissza állítás után hogyan lehet a google fiókba belépni?
Lezárta magát a telefon, és a szerviz csinált egy gyári visszaállítást.
Viszont a korábban használt gmailos e-mail cím illet Google fiókba nem tudunk be jelentkezni, mert kéri az e-mail címet eddig ok. Aztán a jelszót az is ok. És utána egy ismeretlen végü telefonszámra akar kódot küldeni, de ilyen végződésü telefonszám nincs és nem is volt a birtokunkban, hogyan lehetne vissza állítani a fiókot?
A google oldalain csak körbe körbe megyünk a lépéseken és végül nincs megoldás.
Valakinek ötlete?
Nem az volt, hogy a könyvelő kérte, hogy küldjem el a tavalyi számlázásaimat.
És úgy lett megoldva, hogy billingóról letöltöttem, e-mailba csatoltam, és elküldtem. Még erről az e-mail címről azt meg is kapta. És közben a google jelszó kezelőből valamiért ki kellet olvasni egy jelszót azt is sikerült, de utána történt ez a lezáródás. Felül megjelent egy lakat és semmit nem engedett a telefon csak engem tudtak hívni. Ezért lett szervízben kérve a gyári vissza állítás. Így most már én is tudok hívni, de semmi mást ami a fiókhoz tartozik semmit nem tudok csinálni se e-mail se play áruház semmi.
"jön az idegen telefon szám .........20 De nincs a birtokunkban ilyen szám."
És nem is volt?
Hogyan kerülhetett egy idegen szám a saját google fiókodba????
Ki csináta a google fiókodat?
Még arra tudok gondolni, hogy az ügyfélkapu regisztrációkor volt fennakadás ezzel az e-mail címmel. És segített az ügyfélszolgálatos, a jelszó vissza állításban mivel se másik e-mail, se másik telefon, se másik eszköz nincs.
Talán akkor kért egy másik telefonszámot, és megadta esetleg a sajátját.
Ennek már legalább 2 éve. Ha ez történt akkor nem is tudom, hogy megtalálom-e azt az ügyfélszolgálatost.
Akkor biztos ő adta meg.
Keresd meg különben buktad a fiókodat.
Sajnos mivel csak telefonon használtad és azon pedig gyári visszaállítást csináltál így a telefon elvesztette a megbízható eszköz státuszát a fiókban.
Innentől ismeretlen eszköz.
A fiók helyreállításnál a rendszer érzékeli hogy a fiókra olyan eszközről érkezett helyreállítási kérelem ami a fiókban korábban megbízható eszköz volt. A visszaállítással a telefon már nem számít megbízható eszköznek. Igy ezen a módon nem fogod tudni visszaállítani.
Ilyenkor jól jönne a fiókban beállított másodlagos helyreállító emailcím.
Vagy saját telefonszám beállítva hitelesítés a fiókban vagy helyreállító kód ami a fiókból letölthető lett volna.
Az idegen végződésű telefonszám valószínű fiokfeltörés történt és a fiókodra telefonhitelesítést állítottak be.
Igy az sem kizárt hogy a telefonod nem véletlenül zárta le magát, hanem hacker támadás áldozata lettél.
"Milyen ügyfélszolgálatos?"
"ügyfélkapu regisztrációkor"
Navajon!?
Szerinted a kormányablakos ügyintéző a saját telefonszámát adja meg és igazolja vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!