Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefon gyári...

Androidos telefon gyári vissza állítás után hogyan lehet a google fiókba belépni?

Figyelt kérdés

Lezárta magát a telefon, és a szerviz csinált egy gyári visszaállítást.

Viszont a korábban használt gmailos e-mail cím illet Google fiókba nem tudunk be jelentkezni, mert kéri az e-mail címet eddig ok. Aztán a jelszót az is ok. És utána egy ismeretlen végü telefonszámra akar kódot küldeni, de ilyen végződésü telefonszám nincs és nem is volt a birtokunkban, hogyan lehetne vissza állítani a fiókot?

A google oldalain csak körbe körbe megyünk a lépéseken és végül nincs megoldás.

Valakinek ötlete?

jan. 8. 17:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Gondolom gépen is be vagytok lépve. Nézzetek meg mit ír telefonszámnak. Írjátok át olyanra amitek van és akkor majd arra küldi ki az sms kódot.
jan. 8. 17:24
 2/29 A kérdező kommentje:

Nem sajnos nem vagyunk gépen sem.

Próbáltuk a Google-val kapcsolatba lépni, de ott is megakad a dolog. néhány lépés után.

Nem lehet a Google-tol e-mailban segítséget kérni?

jan. 8. 17:33
 3/29 A kérdező kommentje:
Másik e-mailra?
jan. 8. 17:34
 4/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
jan. 8. 17:40
 5/29 Mad Max2 ***** válasza:
jan. 8. 17:40
 6/29 A kérdező kommentje:

ez semmire nem jó ide jukad ki:

Vegye elő Galaxy A14 eszközét bla bla bla, hát ezen a rohadt telefonon nem tudunk be jelentkezni, akkor minek vegyem elő?

Ezt kapom akkor is ha a telefonról próbálkozom és akkor is ha most gépről próbálom.

Ez agyrém az egész.

jan. 8. 17:53
 7/29 Mad Max2 ***** válasza:
Az elfelejtettem a jelszót ra kattintsatok
jan. 8. 17:58
 8/29 Mad Max2 ***** válasza:

minden email cimhez kell regizni egy másodlagos email cimet

annak segítségével be meg lehet oldani

jan. 8. 18:01
 9/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Próbáltuk a Google-val kapcsolatba lépni, de ott is megakad a dolog. néhány lépés után.

Nem lehet a Google-tol e-mailban segítséget kérni?"

Azt sürgősen felejtsd el, ezek gyakorlatilag semmiben nem segítenek. Jó, vannak esetek, amikor nem is tehetik, de volt olyan eset (más téma, vállalkozói hirdetés), segíthettek volna, de azért se, pofátlan módon.

"Lezárta magát a telefon, és a szerviz csinált egy gyári visszaállítást."

Hogyhogy lezárta, milyen alapon?

Miért kellett visszaállítani?

Nem került a telefon olyan idegen kézbe, aki átállított valamit?

Vagy valaki ellopta a Google-fiókot?

Nekem volt egy email címem, szerencsére nem fontos, régi cím. Egyszer azt vettem észre, hogy csak úgy ellopták.

Másodlagos email címet kiírta (ott is a végződést mutatta csak), ami egy totál ismeretlen valami volt.

jan. 8. 18:10
 10/29 A kérdező kommentje:

Ott nincs olyan. Van "Próbálkozás máshogy" és "Tovább"

A normál bejelentkezésnél van olyan, hogy elfelejtett jelszó. De akkor meg jön ez az oldal amit linkeltél is. Ha a próbáékozás máshogy-rea kattintok akkor jön hogy vegyem elő a galaxit a 14-et ha a tovább gombra akkor meg jön az idegen telefon szám .........20 De nincs a birtokunkban ilyen szám.

És itt akkor körbe is ért minden.

A telefont még talán megtudom menteni egymásik e-mail cím regisztrálással .

De ezt nem igen szeretném, fontos lenne ez az e-mail cím mert nincs másik és sok helyen ez van megadva. Számlázóban, ügyfélkapuban, banki oldalon ezeket így telefonról nem tudom elérni, a gép meg nem saját, azért is nem voltam bejelentkezve ahogy írtam fentebb.

jan. 8. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!