Androidos telefonban az sms-eknél mit jelent a bordó pötty?
Figyelt kérdés
Szóval akinek küldtem vagy küldött nekem sms-t. Az üzenetek ikonban, annak a számánál, van egy bordó pötty. De nem mindenkinél. Van akinél folyamatosan ott van, van akinél eltűnik. Ez mit jelent?
Meg ha küldök valakinek sms-t, csak azt írja, hogy elküldve. Nem írja ki az üzenet alatt, hogy kézbesítve. Akkor rányomok az üzenetre, s arra, hogy váltás szöveges üzenetre. Így elküldi és kiírja alatta, hogy kézbesítve. De nem írja ki, hogy olvasott-e. S válasz sem mindig jön. Akkor akinek küldtem, előfordul, hogy nem kapja meg?
tegnap 18:53
1/1 anonim válasza:
Ne keverd.
Az SMS és az RCS két külön dolog.
Nem tudom hogy mit akarsz és kinek küldeni.
Az sms-nél nincs olvasási visszaigazolás, ilyet ne is várj.
Az, pedig, hogy válaszolnak-e, a válaszolótól függ, hogy akarja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!