Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Néhány hete regisztráltam a...

Néhány hete regisztráltam a DÁP-ra, tegnap telefont cseréltem és a programot feltelepítve be is tudok lépni, de az adataimat nem tudom előhívni. Létezik, hogy minden telefoncserénél rohangálni kell majd a kormányablakba regisztrálni?

Figyelt kérdés

jan. 5. 07:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem laikus vagyok, hanem elbeszélünk egymás mellett.

"Amikor erre a kétfaktoros azonosításra regisztrálsz (Ügyfélkapu+), a portál megoszt a telefonos alkalmazással egy 16 karakteres titkos kódot, indulókódot."

Én a kérdésben nem az ügyfélkapu pluszról kérdeztem, hanem a DÁP-ról azaz a digitális állampolgárról. Ezt egyenlőre csak okmányirodában regisztrálják be, de később videóchaten lehet majd regisztrálni. Az ÜK+ az csak belépésre jogosít fel az ÜK-ra, a DÁP kiváltja a rendőrnél a személyi igazolványt is

jan. 9. 22:58
 12/12 bellu56 válasza:
Én is telefont cseréltem. Az előző telón jól működött a DÁP, ott is én regisztráltam. Az Új telefonomon nem sikerült regisztrálnom, jó egy órát elszórakoztam vele. Elfogadta kódot, be tudtam scannelni a hátoldalt, de már az előoldalát az eszemélyinek nem. Aztán csak rájöttem, hogy az új telón (S23 ultra) máshol van az NFC olvasó,mint az előbbi telefonomon, lejjebb, mint a kamerák. És láss csodát sikerlült !
jan. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!