Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha eleve túlfizetésed van egy...

Ha eleve túlfizetésed van egy mobil szolgálatónál akkor miért kérnek +45700 Ft-ot még?

Figyelt kérdés
Ma reggel kaptam egy 45700 Ft-os számlát a Vodafontól! És ki írja hogy 45700 Ft fizetendő! Csak hogy nekem még mindig van 205295 Ft túl fizetésem a Vodafonenál! Akkor miért kérnek még 45700 Ft-ot ha 205295 túl fizetésem van? Nem a túl fizetésből kéne levonni a 45700 Ft-ot?

dec. 28. 09:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es! Igen. Elméletileg még + 4 havi túl fizetésem van. Az egy havi a 45.700 Ft. Ebbe 2 mobil előfizetés van, ami mind kettő korlátlan beszélgetést + korlátlan netet tartalmaz. + még egy sima iPhone 16 törlesztő részletet tratalmaz. Igy 45.700 Ft/hó. És direkt generáltam + előre túl fizetést.
dec. 28. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:

A számlázási rendszerük egy fos. Ne aggódj, le fogják vonni a túlfizetésből, csak ez nem a számla kiállításának pillanatában történik meg, hanem később. Most az átállás is bezavarhat, így egyelőre ne foglalkozz vele. Majd ha az új rendszer is tartozást mutat másodikán, akkor másodikán reggel szépen odacsörögsz az új ügyfélszolgálatra és megkérdezed, hogy mit látnak.

Amúgy ez a túlfizetés nem véletlenül előleg? Mert ha igen, azt csak az 5. hónaptól számítják be, addig ugyanúgy fizetni kell.

dec. 28. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

"És direkt generáltam + előre túl fizetést."

Ez nem így működik.

Van egy fizetendő számla. Utalod a díját.

Beazonosítja, kipipálja. A havi rendben.

Még utalsz egyet. Nem hiányzik sehonnan, nem tud vele mit kezdeni, félreteszi.

Következő hónap. új számla, új fizetnivaló, eljátszod ugyanazt, már kettő lesz félretéve.

Elmész a negyedikig. Akkor is lesz havi számla, plusz az extra befizetéseid, amit a nyilatkozatod hiányában nem számolnak bele semmibe, nem szólnak róla semmit, és nem érdekel senkit rajtad kívül. Így már érthetőbb a helyzet?

dec. 28. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:

"direkt generáltam + előre túl fizetést"

Az nem túlfizetés, ha duplán fizeted be,

Hanem betudták jótékonyságnak, tovább küldték az idősek otthonába karácsonyi meglepinek.

jan. 1. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!