Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha eleve túlfizetésed van egy...

Ha eleve túlfizetésed van egy mobil szolgálatónál akkor miért kérnek +45700 Ft-ot még?

Figyelt kérdés
Ma reggel kaptam egy 45700 Ft-os számlát a Vodafontól! És ki írja hogy 45700 Ft fizetendő! Csak hogy nekem még mindig van 205295 Ft túl fizetésem a Vodafonenál! Akkor miért kérnek még 45700 Ft-ot ha 205295 túl fizetésem van? Nem a túl fizetésből kéne levonni a 45700 Ft-ot?

tegnap 09:39
1 2
 1/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
60%
Ők mit mondtak erre?
tegnap 09:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Tegyek panaszt. De a pansz ügyintéző aki a panaszokat kezelné az ilyenkor hétvégén nincs.
tegnap 09:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Ügyfélszolgálaton teszel egy nyilatkozatot a túlfizetett összeg viszatérítésére. Elektronikus úton is beküldhető (ám én azért személyes ügyfélszolgálaton intézném, ha van rá mód). Azt nem tudom neked garantálni, hogy hamar visszakapod, de abból ki tudod fizetni a számlád.

[link]

tegnap 09:54
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Az furcsa mert nincs Vodafone ügyfélszolgálat már az évben. Jövőre bemész és rájuk borítod az asztalt.
tegnap 09:56
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es telefonos ügyfélszolgálat van még. Illeteve December 31.-ét és január 1-ét kivéve nyitva vanak a személyes ügyfélszolgálat. De nekem nem opció a személyes ügyfélszolgálat, mivel lakhelyemen jelenleg nincs személyes ügyfélszolgálat. Január 1-től viszont ONE lesz.
tegnap 10:00
 6/13 anonim ***** válasza:

"De nekem nem opció a személyes ügyfélszolgálat, mivel lakhelyemen jelenleg nincs személyes ügyfélszolgálat. Január 1-től viszont ONE lesz."

Természetesen olyan megoldást válassz az ügyintézésre, ami neked megfelel.

Hogy január 1-től más lesz a neve, attól az alap szabályok változatlanok maradnak.

Tehát igény bejelentése a nyomtatvány segítségével, az általad elérhető és kívánatos módon akár elektronikus, akár postai úton.

"Az furcsa mert nincs Vodafone ügyfélszolgálat már az évben."

Az a furcsa, hogy épp most mentem el egy mellett, és nyitva van, megkérdeztem, kettőig vannak ma is.

tegnap 10:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak annyi van hogy 2024. december 30.-án megszűnik az One, a DIGI és a Vodafone üzlete Kőbányán.
tegnap 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:

"Csak annyi van hogy 2024. december 30.-án megszűnik az One, a DIGI és a Vodafone üzlete Kőbányán."

Nem baj.

Azért írtam, hogy ne a kifogást, hanem a lehetőséget keresd.

tegnap 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet a számlád 210ezer, és abból levonták a túlfizetést,

így csak a maradék 45ezret kell befizetni.

tegnap 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha 4 havi túlfizetésed van, akkor csak tavasszal kell fizetned.
tegnap 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!