Más is nehéznek találja az iphone pro telefonokat?
Eddig mindig a sima alap modellt vettem. De úgy voltam vele hogy a 60hz már kezd idegesíteni. Főleg ennyi pénzért.
Szóval vettem egy iphone 16 pro-t. De olyan nehéz mint egy tégla. Ha hosszabb ideig tartom szó szerint fáj tőle a kezem.
Nagyon régen volt már nehezebb telefonom (samsung A6+) de nem emlékszem hogy ennyire nehéz lett volna. És ha még tokot is teszek rá...brutál nehéz és kényelmetlen. Szerencsére még benne vagyok a 14 napban. Nem tartom meg.
Én vagyok ennyire gyenge? :D
Köszi a válaszokat:)
9:Az,hogy kinek való iphone azt szerintem mindenki saját maga döntse el. Tök jó,ha te elégedett vagy a 15PM telefonoddal. De a kérdés nem arról szólt hogy kinek milyen telefon való.
Bár én Androidos vagyok, de most ugye csak a súly a lényeg. 16 Pro valóban 199 gramm, éppen csak 200 alatt, pedig azért vannak jóval nehezebb telefonok is, némelyik simán van 230 g is! És ha 200 g valakinek szó szerint nehéz, főleg hogy miatta kezet is kell váltania, arra mit mondjak, ne hari, de szerintem tényleg “gyengusz” vagy 🤷🏻♂️ 😏
Bár nem vagyunk egyformák, de én például kifejezetten szeretem a nehezebb telefonokat, legalább érződik, hogy van benne anyag rendesen, és így minőségibb érzetet is kelt, hogy nem valami kispórolt ócskaság, annak inkább már játéktelefon feelingje lenne!
"némelyik simán van 230 g "
De nem mindegy mekkora méretben.
Egy iPhone 16 Pro, sokkal kisebb telefon, mint egy Redmi Note 13 Pro például és nehezebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!