Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Más is nehéznek találja az...

Más is nehéznek találja az iphone pro telefonokat?

Figyelt kérdés

Eddig mindig a sima alap modellt vettem. De úgy voltam vele hogy a 60hz már kezd idegesíteni. Főleg ennyi pénzért.

Szóval vettem egy iphone 16 pro-t. De olyan nehéz mint egy tégla. Ha hosszabb ideig tartom szó szerint fáj tőle a kezem.

Nagyon régen volt már nehezebb telefonom (samsung A6+) de nem emlékszem hogy ennyire nehéz lett volna. És ha még tokot is teszek rá...brutál nehéz és kényelmetlen. Szerencsére még benne vagyok a 14 napban. Nem tartom meg.

Én vagyok ennyire gyenge? :D

dec. 22. 11:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

9:Az,hogy kinek való iphone azt szerintem mindenki saját maga döntse el. Tök jó,ha te elégedett vagy a 15PM telefonoddal. De a kérdés nem arról szólt hogy kinek milyen telefon való.

dec. 22. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Bár én Androidos vagyok, de most ugye csak a súly a lényeg. 16 Pro valóban 199 gramm, éppen csak 200 alatt, pedig azért vannak jóval nehezebb telefonok is, némelyik simán van 230 g is! És ha 200 g valakinek szó szerint nehéz, főleg hogy miatta kezet is kell váltania, arra mit mondjak, ne hari, de szerintem tényleg “gyengusz” vagy 🤷🏻‍♂️ 😏

Bár nem vagyunk egyformák, de én például kifejezetten szeretem a nehezebb telefonokat, legalább érződik, hogy van benne anyag rendesen, és így minőségibb érzetet is kelt, hogy nem valami kispórolt ócskaság, annak inkább már játéktelefon feelingje lenne!

dec. 22. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:

"némelyik simán van 230 g "

De nem mindegy mekkora méretben.

Egy iPhone 16 Pro, sokkal kisebb telefon, mint egy Redmi Note 13 Pro például és nehezebb is.

dec. 22. 19:08
 14/14 anonim válasza:
69%
Én egy 12 mini-ről váltottam 15 pro-ra és először tényleg nehéznek éreztem, de mostanra teljesen megszoktam és szeretem. Viszont én szeretem a kis ebb telókat és nem örülök hogy a 16 pro nagyobb lett. Remélem a 17es több méretben vásárolható lesz. Ha nem akkor marad a 15 pro.
dec. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!