Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon szerettem a regi...

Nagyon szerettem a regi gomnbos telefonokat, volt formajuk, egyedi kidolgozasuk. Mai vilagban mennyire allja meg a helyet egy gombos telefon, mondjuk egy regebbi Nokia 3510i?

Figyelt kérdés
nov. 18. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Faterom még mindig gombos telefont használ. Tökéletesen megállja a helyét. Én is tervezem a váltást/ butatelefon beszerzését.
nov. 18. 10:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem logok sokat a fb-n vagy mas medias platformokon.

Aztan lehet,hogy hetek vagy honapokkal kesobb mar megunom,hogy nincs mas uzenetkuldesi opcio csak a hagyomanyos modszer. Plusz mas a gépelés modja.

nov. 18. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Nevetséges. Nyilván volt lehetőség formákra, ha csak 2,5-3"-es kijelző fért bele. A technológia ezt rég túlhaladta. De vehetsz mellé külön formás kompakt kamerát, PNA-t, stb... Sosem értettem az ilyen "visszaváltókat". Még az akkuidőt is ki lehet tolni pl. gyengébb telefonnal, vagy (ultra)energiatakarékos móddal.
nov. 18. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

3 a telefonok fényképezőgépe egy fos. Mi az a PNA? Erre nem tudok reagálni.

Én még nem álltam vissza butatelóra, de már most is ha elmegyek otthonról bárhova, a telefonom a hátizsákom aljában van. Semmi szükség nincsen okostelefonra

nov. 18. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:

#4 "magyarul" GPS, azaz dedikált, többnyire térképes eszköz.

[link]

nov. 18. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
3G már egyáltalán nincs, szerintem a 2G ideje is meg van számlálva. Amikor a 2G-t is megszüntetik, ezek az őskövületek egyáltalán nem fognak már működni. Egyébként alapvetően jópofa nosztalgia egy ilyen nyomógombos öreg Nokia, de a használati értéke nagyjából nulla. Inkább csak egy szép emlék már.
nov. 18. 11:43
 7/12 A kérdező kommentje:
nem fognak mukodni uj halozaton es total ki lesznek herélve? aaaawwhhh.... szomoru egy kicsit.
nov. 18. 11:49
 8/12 anonim válasza:
Nekem van eladó mindenféle csacsi-ragyi állapotban régi nyomógombos telók!
nov. 18. 16:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A 2Gt nem fogják megszüntetni nagyon sokáig mert túl hasznos rengeteg mindenre, nem csak mobilozásra. Filléres nagy hatótávolságú eszközök, jelzők, ellenőrzők számára kiváló és gyakorlatilag mindenhol működik.
nov. 18. 16:41
 10/12 A kérdező kommentje:
nekem is van eleg regi telom,nem akarok masikat venni. De szivesen beizzitanam 1x 1x csak ugy. akksik mar nem birjak. reg nem voltak feltoltve. Akksit kivettem ugy taroltam el oket.
nov. 18. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!