Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon szerettem a regi...

Nagyon szerettem a regi gomnbos telefonokat, volt formajuk, egyedi kidolgozasuk. Mai vilagban mennyire allja meg a helyet egy gombos telefon, mondjuk egy regebbi Nokia 3510i?

Figyelt kérdés
ma 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Faterom még mindig gombos telefont használ. Tökéletesen megállja a helyét. Én is tervezem a váltást/ butatelefon beszerzését.
ma 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem logok sokat a fb-n vagy mas medias platformokon.

Aztan lehet,hogy hetek vagy honapokkal kesobb mar megunom,hogy nincs mas uzenetkuldesi opcio csak a hagyomanyos modszer. Plusz mas a gépelés modja.

ma 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nevetséges. Nyilván volt lehetőség formákra, ha csak 2,5-3"-es kijelző fért bele. A technológia ezt rég túlhaladta. De vehetsz mellé külön formás kompakt kamerát, PNA-t, stb... Sosem értettem az ilyen "visszaváltókat". Még az akkuidőt is ki lehet tolni pl. gyengébb telefonnal, vagy (ultra)energiatakarékos móddal.
ma 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

3 a telefonok fényképezőgépe egy fos. Mi az a PNA? Erre nem tudok reagálni.

Én még nem álltam vissza butatelóra, de már most is ha elmegyek otthonról bárhova, a telefonom a hátizsákom aljában van. Semmi szükség nincsen okostelefonra

ma 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 "magyarul" GPS, azaz dedikált, többnyire térképes eszköz.

[link]

ma 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
3G már egyáltalán nincs, szerintem a 2G ideje is meg van számlálva. Amikor a 2G-t is megszüntetik, ezek az őskövületek egyáltalán nem fognak már működni. Egyébként alapvetően jópofa nosztalgia egy ilyen nyomógombos öreg Nokia, de a használati értéke nagyjából nulla. Inkább csak egy szép emlék már.
ma 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
nem fognak mukodni uj halozaton es total ki lesznek herélve? aaaawwhhh.... szomoru egy kicsit.
ma 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!