Más is nehéznek találja az iphone pro telefonokat?
Figyelt kérdés
Eddig mindig a sima alap modellt vettem. De úgy voltam vele hogy a 60hz már kezd idegesíteni. Főleg ennyi pénzért.
Szóval vettem egy iphone 16 pro-t. De olyan nehéz mint egy tégla. Ha hosszabb ideig tartom szó szerint fáj tőle a kezem.
Nagyon régen volt már nehezebb telefonom (samsung A6+) de nem emlékszem hogy ennyire nehéz lett volna. És ha még tokot is teszek rá...brutál nehéz és kényelmetlen. Szerencsére még benne vagyok a 14 napban. Nem tartom meg.
Nekem az iPhone 16 Plus is nehéz 10-15 perc telefonálás után. Kezet kell váltanom mindig. 🥹 Lehet csak mi vagyunk gyengék.
dec. 22. 11:50
2/14 anonim válasza:
Jelenleg nekem van egy iPhone 15 Pro Max-om és egy "sima" iPhone 16. És az a véleményem hogy nem nehéz a Pro Max!
dec. 22. 11:51
3/14 anonim válasza:
191g a samsung,
az iPhone 16 pro meg 199g
Az iPhone 13,14,15-ök pedig 171-173g
Vagyis egy szelet parizer tömegével nehezett az 16 pro mint a sima iPhoneok
ha ennyi neked gondot okoz akkor igen, gyenge vagy. :D
dec. 22. 12:24
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy néz ki tényleg gyenge vagyok :D
dec. 22. 12:31
5/14 anonim válasza:
Nem vagy gyenge, mert én biztosan nem vagyok az és szerintem is nevetségesen nehéz az összes Pro a sima szériához képest. Engem ez is tart vissza a Pro modellektől. A 17-es alap széria elvileg megkapja a 120 Hz-es kijelzőt, várd meg azt. Ha akkor sem lesz, akkor meg váltok Androidra, aztán dugják fel maguknak az Applenél azt a 2 dollárt, amit ezen a sz..r kijelzőn spórolnak kb. :)
dec. 22. 12:34
6/14 anonim válasza:
Nekem 11 Pro max van, de nem éreztem sosem túl nehéznek. Bár előtte egy Galaxy Note 9-et használtam, ami méretben meg súlyban is nagyjából ugyanez volt, lehet azért nem érzem a különbséget. 😅
dec. 22. 12:38
7/14 anonim válasza:
3as:
Milyen vastagra szeled azt az egy szelet párizsit?
Amúgy igen, én is nehéznek találom a pro/pro max telefonokat. Én ez miatt váltottam samsung s24-re és imádom. Nincs szükségem egy téglára ahogy te is fogalmaztál.
dec. 22. 12:40
8/14 anonim válasza:
Igen, tényleg nehéz nekem 15 Pro van.
De a többi telefonhoz képest még mindig ez a legkényelmesebb.
dec. 22. 13:24
9/14 anonim válasza:
15 Pro Max könnyű nagyon. Gyenge vagy,nem való neked iPhone!
dec. 22. 15:19
10/14 anonim válasza:
"Milyen vastagra szeled azt az egy szelet párizsit?"
8 dekás csomagvan van 4 szelet. Általános iskolás matek még megy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!