Mivel jelenlegi tapasztalatom alapján az 5G lakásban, külterületen roaming alatt úgysem működik, miért probléma, ha 5G-t is tud a telefon? Úgyis legtöbbet a 4G hálózatot fogja még használni egy darabig.
nov. 2. 23:19
2/11 anonim válasza:
Mindegy mert betudod állítani hogy 5g-re vagy 4gre csatlakozzon.
nov. 2. 23:27
3/11 anonim válasza:
Az 5G újabb, de az ilyen telefonok attól még a sima 4G-t is tudják, szóval lényegtelen! De amúgy igen, vannak még újonann sima 4G-s telefonok is, de inkább már csak az alsóbb kategóriában, például a Xiaomi Redmi Note 13-ból is kapható mindkét verzió, illetve a Samsung Galaxy A15 sem tud 5G-t!
nov. 3. 00:32
4/11 anonim válasza:
Hidd el, a gyártók tudják, hogy mit csinálnak!
nov. 3. 01:24
5/11 anonim válasza:
5G-s telefon ugyanúgy támogatja a 4G-t. Nem véletlenül, hiszen az 5G lefedettség egyelőre nagyon gyenge. Azt meg nem értem miért lenne gond hogy 5G-t is tudja, amit max kikapcsolsz hogy csak 4G-re csatlakozzon.
A Samsungnak is vannak 4G-s telefonjai az alsó polcon...
nov. 3. 08:46
8/11 Mad Max2 válasza:
szerintem a telefonok nagyrésze(az olcsó zsegmensben) még nem 5G képes
Amugy... Minek egy teelfonba 5G? Sose értettem
Mire kelhet egy teelfonba gigabites sebbeség???
nov. 3. 09:28
9/11 anonim válasza:
100e Ft fölötti (még kapható, esetleg régebbi), nem különleges (strapabíró, stb.) telefonok, amikben nincs 5G (időhiány miatt nem néztem az olcsóbbakat, ez is elég húzós volt):
Apple iPhone 11/Pro
Apple iPhone SE 2020
Apple iPhone X
Apple iPhone XR
Apple iPhone XS
Blackview Hero 10
Huawei P50 Pro
Huawei P60 Pro
Huawei nova 8i
Huawei nova 9
Huawei nova 10
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S10/Plus
Unihertz Jelly széria
Unihertz Titan széria
Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G
nov. 3. 10:36
10/11 anonim válasza:
"Amugy... Minek egy teelfonba 5G? Sose értettem
Mire kelhet egy teelfonba gigabites sebbeség???"
A gigabites sebesség csak egy előny a sok közül, viszont az átlagembernek könnyebb a sebesség alapján eladni, mint az alacsony latency vagy nagyobb kapacitás alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!