Samsung s24 vagy iPhone 15?
Figyelt kérdés
A Plus modellek megérik a plusz 60ezret?
Esetleg hasonló árban tudtok ajánlani mást?
dec. 11. 13:14
1/9 anonim válasza:
Az iPhonenál a Plus jelző csak a nagyobb kijelző méretre utal. Úgyan igy a Pro és a Pro Max esetén is a Pro Max csak a nagyobb kijelző méretre utal. Tehát ha neked nagyobb kijelző kell akkor a plust választod vagy a Pro Max modelt.
2/9 A kérdező kommentje:
A Samsungnál is, 1 centivel kisebb a kijelző, bár annak nagyobb a felbontása és 45 W-al tölthető, igaz nekem csak 25 W-os van, azért nem vennék 20ezerért. Amúgy ez az adapter dolgot sem értem, mindegyikhez csak a speciális sajátja jó, azzal tölthető maximális sebességen, amik plusz 10-20ezer forint még ezeken felül is.
dec. 11. 13:56
3/9 anonim válasza:
Tölő / hálózati adaptert iPhoneokhoz csak külön lehet meg venni! A készülék / telefon alap csomagjában az Apple már legalább 3 éve nem ad töltő adaptert. De egy Apple 20 Wattos eredeti tölő fej kb 10000 Ft +. Szóval az Iphonokhoz csak töltő kábel jár az alap csomagban vagyis a telefon dobozában. Samsungot nem ismerem. Sőt olyan infók is szárnyra keltek hogy az Apple a 2025. évi iphone 17-es szériákhoz már töltő kábelt sem fog adni. Azt is csak külön lehet lesz meg venni!
6/9 anonim válasza:
En a Samsungot valasztanam a 120 hz miatt
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is az tetszik most inkább, amúgy szerinted megéri a 256 gb a plusz tízezer forintot????
dec. 12. 16:25
8/9 A kérdező kommentje:
Végül az iPhone mellett döntöttem, mert szebb képeket csinál, gyorsabb, hiába a 60 hz. Boltban jobban tetszett.
dec. 14. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!