Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 15 pro max vs Samsung...

IPhone 15 pro max vs Samsung s24 ultra?

Figyelt kérdés
Esetleg még a oneplus 12 is szóba jöhet. Nektek mi a véleményetek ezekről a telefonokról? Hosszútávon mit tapasztaltatok az eszközökkel?

okt. 29. 02:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
58%
S24 ultra
okt. 29. 07:51
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
16 Pro Max inkább, de a Xiaomi 14 Ultra is nagyon jó.
okt. 29. 08:01
 3/12 Morzsi007 ***** válasza:
82%

Mindegyik a legfelső kategóriából való. Milyen tapasztalatok lehetnek szerinted. Aki ismeri és bejön neki az ios, az iphone-t fogja javasolni, akinek az android a kedvence, Ő viszont az S24 Ultra-t. Utóbbi pár hónappal fiatalabb. Ennyi pénzért én mást nem mernék venni, csak Iphone-t vagy Samsungot. A kérdésben szereplő mobilok 15 Pro Max és S24 Ultra hosszútávú tapasztalattól annyi, hogy az egyik max 1 éve, a másik még annyi sincs, hogy megjelent. Nekem csak Prom van, hozza azt, amit kell hibátlanul, nem nyomom egész nap, jól bírja az akksi (kisebb, mint a Pro Maxban), nem kell minden nap tölteni. Többi dologról felesleges beszélni.

S24 Ultra tudtommal igen jól sikerült az előzőkhöz képest, mást nem tudok róla mondani, mert nem volt a kezemben. Inkább hosszútávra az a lényeg, azt válaszd, amelyiket jobban ismered, megfelel az igényeidnek.

okt. 29. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
iPhone 15 Pro Max
okt. 29. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Már inkább egy 16 Pro Max. De a 15 is jobb.
okt. 29. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
A55. Bőven elég az átlagfelhasználóknak. Nem tudom mi a tökömnek fél millás teló
okt. 29. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
5. A 15 egyértelműen egy rosszabb telefon minden téren.
okt. 29. 20:12
 8/12 anonim válasza:
69%
Már írták mások is, mivel csúcskategóriás készülék, a funkcióiban semmi különbséget nem fogsz realizálni. Továbbá az, hogy ez itt kérdésként felmerül velem azt sejteti, hogy kár is lenne az egyéb kihasználhatóság mélyebb bugyraiba belemenni, mert mezei felhasználásra keresel készüléket. Azt válaszd amelyik jobban tetszik, kívül-belül és a tárcádnak is. Nekem volt alkalmam a kameráikat hasonlítani: iphone max 15x zoom, samsung “100x”: a helyzet az, hogy az iphone-on ugyanakkorára tudod nagyítani és ugyanolyan szar minőségűre, a samsungon még nagyítható a kép, de ez már abszolút felismerhetetlenné teszi🤷🏼‍♀️ az oprendszeren kívül nincs érzékelhető eltérés köztük átlagos napi használatban
nov. 4. 23:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Egyébként nem csak mezei felhasználásra lesz használva a telefon, viszont még a legegyértelműbb kérdéseket is szeretem itt tisztázni, mert egyfajta megnyugvást okoz,. Nyilván nem tudsz rosszul dönteni két felsőkategóriás telefon között, azonban mégis érdekel az, hogy pl fél év+ idő után mik a tapasztalatok. Egyébkén valószínűleg az Iphone mellett döntök, mert szeretem az IOS-t, még annak ellenére is, hogy évről évre semmi szignifikáns változást nem látunk két telefon között. Illetve ami még mérvadó, hogy szerintem a samsung s24 egy kifejezetten ocsmány telefon
nov. 5. 00:17
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Amelyik oprendszer eddig neked bevált, én nemrég váltottam s24 ultrára és nagyon megbántam, legfőképp a rendszer miatt...más meg fordítva...
nov. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!