Iphone 14 pro vagy Samsung galaxy s23 ultra?
"Szerintem a másik OS-re való váltást semmiképp nem egy 300-500 ezres telóval kellene kezdeni, mert mi van olyankor, ha nem tetszik?"
Ez egyébként logikus érvnek hangzik, meg biztos hogy régebben megszívlelendő(bb) tanács volt, de manapság milyen lényeges különbség van az Android és az iOS között? Milyen olyan funkció van az iOS-ben, ami az Androidban nincs vagy jelentősen másképp működik? Nekem sosem okoz semmiféle kellemetlenséget vagy gondot az, ha a kezembe kerül egy droidos telefon és az sem volt probléma, amikor iPhonet vettem. A két rendszer fejlesztői egymástól is "puskáznak", ha be is jönne valami világrengető dolog az egyikbe, legkésőbb jövőre megkapná a saját verzióját ugyanabból a másik tábor is.
Ezzel egyetértek, viszont az Android és az iOS között még vannak kinézetre vonatkozó különbségek, meg 1-2 funkcióbeli különbség is. Viszont ez egy teljesen szubjektív dolog, hogy kinek melyik os jön be. Én nekem mondjuk eléggé számít, hogy rootolható legyen a telefon csak abból kiindulva, hogy custom rom fejlesztő vagyok. Itt inkább az a lényeg, hogy a kérdező bevállalja-e, hogy kipróbáljon valami újat vagy sem. Ezek alapján kell majd a helyzetet :)
#7 vagyok
*Ezek alapján kell majd felmérnie a helyzetet.
Félrenyomtam, bocsesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!