Samsung Galaxy S21 Ultra cseréje IPhone 14-re meg éri?
#2 ez az objektivitás magasiskolája🤣
Az s21 tényleg elég gané egy cucc lett, azt szó szerint bármilyen futó iphonera cserélni megéri. Amit nem fogsz megérteni android felhasználóként, hogy mi az a kényelem és funkcionalitás amit el lehet érni az apple-rendszerein. Ha most a készülékek számadatait veszi valaki alapul, megint hibázik, az aktuál procik ifosokban sokkal gyengébbek papíron mint a snapdragon meg fiszemfaszok, csak az ios olyan szinten kezeli jól az erőforrást hogy ugyanazt a teljesítményt hozza a csúcs ifos 6 gb rammal mint a csúcs szarszung 12-vel. Ezért is nem kér az ifos 5-6-8000mAh akksikat. Na mindegy, el lehet ezen rugózni sokáig. Ha ki akarod próbálni szerintem cseréld le, mert élményben sokkal-sokkal jobb lesz kb 1-2 hét után (nekem annyi kellett 10+ év androhányás után) mint a mostani az fix. A másik szerintem nem elhanyagolható dolog az időtállóság, a 3 éves 11pro-m nem gondolkodott egy pillanatig sem ha valamit akartam, az átlag androidos hányások 1-2 év használat után teleszemetelik a cache-t meg a ramot olyan szinten, hogy szinte elégnek a chipek a lapkán
#4 Ez meg a hozzáértés magasiskolája🤣
A ram kiürül, ha újraindítod a telefont, szóval nem nagyon gyűlik fel benne 2 évnyi szemét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!