Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S21 Ultra...

Samsung Galaxy S21 Ultra cseréje IPhone 14-re meg éri?

Figyelt kérdés
Vagy pedig jó telefon marad még ez a Samu egy ideig és nem éri meg eladni egy olyan telefonért ami lehet csak kicsivel tud többet? IPhone 14-et nézegetem pontosabban 14 Plust ha betudnám szorítani a keretembe. Véleményezések szerint az én telefonomnál egyébként még a sima IPhone 11-12 is jobb. Meg azt is olvasom, hogy az S21 Ultra eléggé ergya készülék lett az előd és az utódhoz képest is főleg a maga idejében. Nos, a telefont 2 éve vettem újonnan már akkor is tapasztaltam néha olyat, hogy gondolkodik a telefon. De nem lett vészesebb ez a dolog azóta sem. Egy IPhoneval milyen élményem lenne, főleg egy 14-el?

szept. 19. 15:03
 1/7 Thunderfairy ***** válasza:
90%
Én nem cserélnék. Főleg úgy nem hogy nem is tud nagyon többet a másik.
szept. 19. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen élményed lenne: S-pen és telephoto kamera hiánya, ujjlenyomat olvasó hiánya, USB 3.2 helyett 2.0, cserébe kapnál valamivel gyorsabb procit.
szept. 19. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem éri meg.
szept. 19. 21:26
 4/7 anonim válasza:

#2 ez az objektivitás magasiskolája🤣

Az s21 tényleg elég gané egy cucc lett, azt szó szerint bármilyen futó iphonera cserélni megéri. Amit nem fogsz megérteni android felhasználóként, hogy mi az a kényelem és funkcionalitás amit el lehet érni az apple-rendszerein. Ha most a készülékek számadatait veszi valaki alapul, megint hibázik, az aktuál procik ifosokban sokkal gyengébbek papíron mint a snapdragon meg fiszemfaszok, csak az ios olyan szinten kezeli jól az erőforrást hogy ugyanazt a teljesítményt hozza a csúcs ifos 6 gb rammal mint a csúcs szarszung 12-vel. Ezért is nem kér az ifos 5-6-8000mAh akksikat. Na mindegy, el lehet ezen rugózni sokáig. Ha ki akarod próbálni szerintem cseréld le, mert élményben sokkal-sokkal jobb lesz kb 1-2 hét után (nekem annyi kellett 10+ év androhányás után) mint a mostani az fix. A másik szerintem nem elhanyagolható dolog az időtállóság, a 3 éves 11pro-m nem gondolkodott egy pillanatig sem ha valamit akartam, az átlag androidos hányások 1-2 év használat után teleszemetelik a cache-t meg a ramot olyan szinten, hogy szinte elégnek a chipek a lapkán

nov. 4. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 Ez meg a hozzáértés magasiskolája🤣

A ram kiürül, ha újraindítod a telefont, szóval nem nagyon gyűlik fel benne 2 évnyi szemét...

nov. 5. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Sok volt a cucc neked
nov. 5. 02:03
 7/7 anonim válasza:

Köszönöm! De ez annyira evidens információ, hogy kár volt az idődet erre áldozni. Ha a #2 is te vagy akkor meg a hozzáértésedet se firtassuk, mert a két kommented azt sugallja, hogy fogalmad sincs hogyan épül fel az android rendszer illetve az ios. Továbbá úgy, hogy egyetlen érvet sem hozott egyiktek sem így meddő a “vita”.

Hogy számotokra is kicsit világosabb legyen:

Az android egy shareware rendszer, bárki bárhogyan fejlesztheti és ezt a gyártók meg is teszik (miui, hyperos ésatöbbi). Viszont az alkalmazásokat az android főverziókhoz fejlesztik, nem készítenek külön samsungos és huawei-es facebook appot ami ahhoz vezet, hogy a facebook app olyan univerzális kell legyen ami elfut kb minden android verzión ennek eredményeképpen sokkal több lesz a temporary file és több lesz az elhasznált erőforrás is. Na így hiába űrited ki a RAM-ot kikapcsolásról, ha utána bekapcsoláskor élből kevesebb lesz az elérhető kapacitás. Ezzel szemben az iOS egy zárt rendszer, nagy szervezeti integritással iOS és IPadOS közt, így az arra fejlesztett alkalmazások jóval egyszerűbben fejleszthetők kevesebb “nyersanyag” igénnyel.

dec. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!