Samsung Galaxy S21 Ultra forrósodik, merül. Miért?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra elkezdett forrósodni, merülni. De nagyon durván. Mindentől, kivéve ha nyugalmi állapotban volt (nem nyomkodtam). Elvittem szervizbe, akksi. Kicserélték, csökkentek a tünetek, de ugyanúgy merül, melegedik csak enyhébben. Gondolom az új akksi valamennyivel jobban bírja, de egyértelműen nem ez az oka. Egy ilyen nagyságú akkumulátornak nem szabadna 1 napig bírnia, úgy, hogy alig éri komolyabb használat.
Újra formáztam a telefont, de nem segített az sem.
Valaki?
márc. 24. 15:33
1/2 Szervizmérnök úr válasza:
A telefon áramfelvételét kellett volna ellenőrizni, vannak erre alkalmazások is.
De egy rendes szerviznek ezt tudni kellene behatárolni, hogy az akku hibás vagy a telefon.
2/2 anonim válasza:
Hivatalos szervizbe add be lehetőség szerint.
Később meghálálod magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!