Milyen üvegfóloát rendeljek samsung galaxy S21 Ultra telefonra?
Sosem tettem egyik telefonomra sem üvegfóliát. A mai kijelzők már tényleg csak akkor karcolódnak, ha gondatlan vagy, pl. egy kulcsot vagy érméket teszel a zsebedbe a telefon mellé.
Ejtéses törés ellen pedig szerintem jobb egy masszív tok, ami a kijelző fölé lóg egy pár miliméterrel.
Nekem egy ilyen márkájú és kivitelű tokom van (nem pont a te telefonodra): [link]
Átlátszó, nem sárgult be fél év alatt sem és sajnos egyszer tényleg rohadt nagyot laffant benne a telefonom, kijelző felőli oldalra esve, de semmi baja nem lett. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez a cucc olyan masszívan rácuppan a telefonodra, hogy alig tudom leszedni a telefonról. Konkrétan attól félek mindig, hogy széttörik a telefon, mire lehámozom róla.
Itt van pár magyar oldalon is:
"2, De ez is csak olyan, mint egy szilikontok, nem? Mármint elölről nem védi semmi a telefont."
De pont írtam, hogy a kijelző fölé lóg egy picikét. Nem ér véget a kijelző síkjában a tok. Szóval egy kijelző oldalra történő esésnél a tok nyeli el az energiát, a kijelző hozzá sem ér semmihez.
Én üvegfóliàt szeretnék mert karcosodik a telefonom...tokom van ami ütésálló
Üvegfóliát javasoljatok légyszíves, ami nem pénz kidobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!