Nem tudom melyik telefont vegyem meg, Samsung S24 Ultra vagy iPhone 15 Pro/Pro Max?
Mindkettő annyira szép, annyira jó telefonok. Szívem szerint mindkettő kellene ha lenne annyi pénzem, de hát még így is eléggé borsos áruk van🥲
iOS vagy Android, lényegtelen. Mindkettő tetszik :)
De viszont segítségre van szükségem, mik azok az érvek amik mellett döntsek iPhone vagy Samsung felé?
Bármilyen infót meghallgatok, elfogadok.
Szeretem ha gyors, szeretem ha nem akad, szeretem a szép fotókat, videókat.
Az első válaszoló nem tudom mit beszèl, nem volt mèg iPhoneja! 😅
Mi miköze youtube- nak oprendszerhez? Mind ketőn elérhető minden. Ilyet...
S24-et 3 év mulva egy vasért nem tudod eladni, mert kis milló samsungok jönnek ki később ugyanolyan jók, kisebb komprumisszumokkal ugyanolyan tudással frissebb soc-al vagy megegyezővel, olcsóbban! IPhonehoz képest laggoló szotver! de csak akkor, ha nem hasztáltál iPhonet, ugyanis akkor álom gyorsnak fog érződni az andoid. Az iPhoneoknak van mobilos kereteken a legjobb videós képességük. Kérdező èn a helyedbe az iPhonten venném de te tudod!
"IPhonehoz képest laggoló szotver!"
Amíg nem használtál S23-S24 Ultrát addig ne mondj véleményt mert ez így szimplán hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!