Mediamarktban lehet az ügyfélszolgálaton számlát kérni?
Figyelt kérdés
Vettem egy telefont Mediamarkt online webshopján keresztül, csak nem adtak hozzá papiralapú számlát, ha jól tudom a garancia érvényesítésénél is a kinyomtatott számlát kérik, ha ezzel odamegyek az ügyfélszolgálathoz, kinyomtatják nekem a számlát és a jótállási jegyet?dec. 5. 18:27
1/3 anonim válasza:
Emailben kaptál? Akkor bárhoz ki tudod nyomtatni.
2/3 anonim válasza:
A Média Market ha jól emlékszem e-mailban küldi PDF kiterjesztésű fileban a számlát és a garanciát is. És ezt egy sima mezei otthoni nyomtatóval ki tudod nyomtatni.
3/3 anonim válasza:
Az emailben küldött számla teljes értékű. Azt ők ugyanúgy csak kinyomtatnák egy pdf-ből ha papíron odaadnák a kezedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!