Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A "Hanyas vagy te disznó" c....

A "Hanyas vagy te disznó" c. közismert hangfelvételnél a 'Hányas vagy?' kérdés mire akart utalni? Milyen analóg telefonos technológiával volt összefüggésben?

Figyelt kérdés

#telefon #hangfelvétel #ügyfélszolgálat #Hányas vagy te disznó?
júl. 24. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem telefonszámot akart tudni, vagy ilyesmi, hanem abból indult ki, hogy a callcenteresnek van valami azonosítószáma, amire lehet hivatkozni, mint amerikában a rendőr jelvényén lévő számra.
júl. 24. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Visszahívlak kár hogy letedd!!
júl. 24. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem arra, hogy 70-es, 30-as, vagy 20-as. Régen még volt jelentősége, mert nagyon mások voltak a díjak, ha másik mobilhálózatba telefonáltál. És akkor még csak ez a 3 volt. Sőt, amikor nekem lett mobilom, akkor csak 30-as és 20-as volt még (Westel és Pannon GSM :D)
júl. 24. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Most nem találom, de van a youtubeon egy videó ahol a betelefoná nőt interjúvolják. Valamelyik tv csatorna találta meg.
júl. 24. 09:28
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
júl. 24. 09:33
 6/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:

A dolgozó azonosítószámát reklamálta elvileg, hogy panaszt tehessen ellene.

https://www.youtube.com/watch?v=rwbK48Kj-IE

[link]

[link]

[link]

"A felvétel 33 mpében elhangzik ez : "Ön nem a 1171700-t hanem a 1171200-t hívta, ugye tud róla? " Ez a két szám 1997-ig volt a tudakozó száma akkor megszűntették.Tehát a nő ezeken a számokon nem hívhatott."

júl. 24. 09:50
 7/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Előbb nem néztem alaposabban, sőt most is csak itt a téma végén látom:

[link]

júl. 24. 10:17
 8/12 DK-s ***** válasza:
35%

Egy kis memória-frissítő:

Nagy-Bandó: Hanyas vagy, 47-es?

https://www.youtube.com/watch?v=JYR11NXzjis

júl. 24. 11:56
 9/12 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Én '76-os vagyok.

Ezt a poénos, szándékosan parasztos kérdést Nagy-Bandó tette népszerűvé.

Mindenki őt majmolta. Ha akkoriban elhangzott ez a kérdés, tehát hogy "hanyas vagy?", mindenki tudta hogy mire vonatkozik a kérdés.

Arra utal a kérdező hogy ő az idősebb, és tiszteletet követel.

júl. 24. 12:10
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

Én meg 67-es vagyok, de nem ezért tudom, hogy a Hanyas vagy vagy? című írást, azt a sokszor idézett Szilágyi György alkotta és Nagy Bandó ennek nyomán írta meg a sajátját.

Belehallgatva a témaindító felvételbe, teljesen egyértelmű, hogy a callcenteres azonosító számát követeli.

júl. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!