Új telefon vásárlása esetén mika teendők, sorendben?
tehát ha veszek új teelfont akkor mielőtt bekapcxsolom, be át kell rakni a sim kártyát az újba, hogy mennek át a régi adat, esetleg az appokat hogy tudom átvinni hogy ne kelljen újra letölteni?
Iletve ha letöltöm az appopkat az új telóra előtte töröljem a régiről?
Aki rutinos írhatna pár mondatot a dologról....)
Előbb a régi telefonodon szinkronizálj le mindent. Pl a csevegő alkalmazásokban (messenger kivétel) ha van biztonsági mentés azt csináld meg.
Majd az újba ha bele rakod a sim-et akkor bele rakod, létezik wifi is, arról is tud szinkronizálni.
Majd bekapcsolod, megadod a gamail fiókod amivel a régiben is benne voltál. Onnan ami úgy van letölti, telepíti. Esetleg bejelentkezve nem leszel.
Követtem a telefon(ok) utasításait
Átmásoltak mindent valóban
De... A legtöbb alkalmazás ikonja nincs meg csak az alkalmazások listájából tudok belépni.
Mit kell tennem??
Nem lehet hogy valami mappába rakta be őket? Pl "google" mappa és abba a chrome, google keresés, lens, fotók, fordító, térkép, stb.
Nekem is volt pár ilyen mappa. Megvoltak ezek csak kicsit eldugva. Ha fel van rakva valamerre meg kell, hogy legyen.
juj volt egy olyan beállítás hogy összes alkalmazás megjeelnitése a kezdőlapon
Na azt keleltt bepipálni
de mé nem volt az gyárilag bepipálva?
G eci Motorola:)
Jaaa, így már értem.
Valószínűleg csak a fontosabb, gyakran használt alkalmazásaidat tudnád kirakni, hogy rendezettebb legyen a kijelző, könnyebben megtaláld a dolgokat. Az is praktikus, de azért telepítés közben rákérdezhetne, hogy mit is szeretnél, hogy utána ne kelljen turkálni a beállításokban.
Örülök, hogy sikerült mindent elintézni a készülékkel kapcsolatban. Szolgáljon bug mentesen!
te nem ėrtetél hozzá.
nekem 1böl sikerült minden nokia x10 váltotam le Motorola g84 bekapcsoltam telefont bejelentkeztem a gmail fiokomal és rögtön megkérdezte átmásolja a kėpeket appokat stb igent mondtam ės kėsz google appok mint youtub drive gmail többsége egy csoportban van de ez nem zavar többi külön van .
Átmásolt mindent, Csak nem rakta ki autómatikusan az összes alkalmazás ikonját a telefonra
Látom nem megy a szövegértelmezés.
Keresgéltema személyreszabási lehetőségeknél és ott keeltt bepipálni hogy minden alkalmazás elhelyezése a kezdő képernyőn.
És utána már meg is jelent az összes átmásolt alkalmazás a kezdőképernyőn
Leírjam még párszor hogy átmenjen neked is hogy mi volt a helyzetkép?.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!