Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefon vásárlása esetén...

Mad Max2 kérdése:

Új telefon vásárlása esetén mika teendők, sorendben?

Figyelt kérdés

tehát ha veszek új teelfont akkor mielőtt bekapcxsolom, be át kell rakni a sim kártyát az újba, hogy mennek át a régi adat, esetleg az appokat hogy tudom átvinni hogy ne kelljen újra letölteni?

Iletve ha letöltöm az appopkat az új telóra előtte töröljem a régiről?

Aki rutinos írhatna pár mondatot a dologról....)

#androidos telefon #új telefonra költözés #új telefon beüzemelés
nov. 13. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Előbb a régi telefonodon szinkronizálj le mindent. Pl a csevegő alkalmazásokban (messenger kivétel) ha van biztonsági mentés azt csináld meg.

Majd az újba ha bele rakod a sim-et akkor bele rakod, létezik wifi is, arról is tud szinkronizálni.

Majd bekapcsolod, megadod a gamail fiókod amivel a régiben is benne voltál. Onnan ami úgy van letölti, telepíti. Esetleg bejelentkezve nem leszel.

nov. 13. 09:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Követtem a telefon(ok) utasításait

Átmásoltak mindent valóban

De... A legtöbb alkalmazás ikonja nincs meg csak az alkalmazások listájából tudok belépni.

Mit kell tennem??

nov. 13. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy valami mappába rakta be őket? Pl "google" mappa és abba a chrome, google keresés, lens, fotók, fordító, térkép, stb.

Nekem is volt pár ilyen mappa. Megvoltak ezek csak kicsit eldugva. Ha fel van rakva valamerre meg kell, hogy legyen.

nov. 13. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:

juj volt egy olyan beállítás hogy összes alkalmazás megjeelnitése a kezdőlapon

Na azt keleltt bepipálni

de mé nem volt az gyárilag bepipálva?

G eci Motorola:)

nov. 13. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaaa, így már értem.

Valószínűleg csak a fontosabb, gyakran használt alkalmazásaidat tudnád kirakni, hogy rendezettebb legyen a kijelző, könnyebben megtaláld a dolgokat. Az is praktikus, de azért telepítés közben rákérdezhetne, hogy mit is szeretnél, hogy utána ne kelljen turkálni a beállításokban.

Örülök, hogy sikerült mindent elintézni a készülékkel kapcsolatban. Szolgáljon bug mentesen!

nov. 13. 13:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Sikerült túljárni a telefon eszėn😃
nov. 13. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

te nem ėrtetél hozzá.

nekem 1böl sikerült minden nokia x10 váltotam le Motorola g84 bekapcsoltam telefont bejelentkeztem a gmail fiokomal és rögtön megkérdezte átmásolja a kėpeket appokat stb igent mondtam ės kėsz google appok mint youtub drive gmail többsége egy csoportban van de ez nem zavar többi külön van .

nov. 13. 17:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Átmásolt mindent, Csak nem rakta ki autómatikusan az összes alkalmazás ikonját a telefonra

Látom nem megy a szövegértelmezés.

Keresgéltema személyreszabási lehetőségeknél és ott keeltt bepipálni hogy minden alkalmazás elhelyezése a kezdő képernyőn.

És utána már meg is jelent az összes átmásolt alkalmazás a kezdőképernyőn

Leírjam még párszor hogy átmenjen neked is hogy mi volt a helyzetkép?.D

nov. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!