Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon éri meg jobban?

Melyik telefon éri meg jobban?

Figyelt kérdés

ma 16:25
A kérdező szavazást indított:
Google Pixel 7 pro
Google Pixel 8 pro
5 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%

Leginkább egyiket sem, iszonyat gyenge az üzemideje.

Azt leszámítva biztosan jó telefon.

De inkább egy Xioami 14, kamerában is simán jobb ezektől meg az hoz egy normális üzemidőt.

ma 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Wy1F27ZA_S8

1-es vagyok, forrás hozzá.

Itt jól látszik, hogy a Xiaomi 14 egész jól felnőtt a nagyokhoz, színekben természetesebb és kevesebb a túlélesítés is. Ezt perpillanat csak az iPhone-ok meg a Vivo-k hozzák jelenleg.

Árakat tekintve:

[link]

Kb. 300 ezer.(bytelből kicsit olcsóbban)

[link]

Szintén 300 ezer Ft, bytelből itt több spórolható de egy Pixelhez azért nincs minden sarkon alkatrész, szóval azt kb. csak az Alzánál szabad venni, ahol ugyanannyi a 2.

Üzemidő:

[link]

Xiaomi 14, az 13:56h átlagban, ezzel szemben a Pixel 8 Pro 11:14h átlagban. Ez elég sok ebben a kategóriában. És legyünk őszinték egy Gen3 mégis jobb ajánlat, mint egy Tensor.

ma 16:37
 3/12 A kérdező kommentje:
szia, köszi a válaszod, nekem a 300 ezer már egy kicsit drága lenne, a 8 prot megtaláltam a coolmobile oldalán olcsóbban és azt mondják hogy ez megbízható oldal, az üzemidővel pedig nem nagyon van bajom, nekem elég ha egy napot kibír, amikor hazajövök akkor pedig ráteszem töltőre, de tényleg köszi, majd azért utánanézek a xiaominak is :)
ma 16:45
 4/12 anonim válasza:
Ha mást is elfogadsz ajánlás ként honor 90 lite, nagyon jó kameràval, üzemidővel rendelkezik és az se hàt rányomta hogy nagy a tárhelye.
ma 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:

Járt a kezemben Honor 90 Lite, maga kategóriájában jó telefon, de sosem lesz csúcstelefon és így van rendjén.

A kamerája meg igazán vicc kategória, bármelyik Xiaomi/Samsung simán jobbat hoz abban az árkategóriában.

ma 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:

#3.

Cool mobilnál a Xiaomi 14 270 ezer, hidd el nem bánod meg.

Már csak azért sem, mert a Gen 3 egy kiforrt és modern SoC, a Tensor meg a Pixel 9 szériánál már kezd javulni de messze van a konkurenciától még.

ma 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Na és a Xiaomi 14-nek még mindig párásodik a kamerája? :D Ugyan már, eszembe nem jutna Pixel helyett Honorokat meg Xiaomikat venni a teleszemtelt kínai oprendszereikkel.

7-es Pixelt már nem vennék, nem mai modell, tehát a kettőből a 8-ast ajánlanám.

ma 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:

"Na és a Xiaomi 14-nek még mindig párásodik a kamerája? "

Nem, első szériát érintette és ott is elvétve.

Kérdezem én a Google-nek mikor sikerül szoftveresen úgy széthackkelni a szerencsétlen Tensort-t, hogy az Apple mellett a másik csúcstechnólogiát képviselő gyártó terméket elérje? Megsúgom, soha...

Üzemidőn, melegedésen és egyéb paramétereken látszik.

Arról nem is beszélve, hogy elég bugos a szoftverük és vannak azért vele problémák, perpillanat olyan messze állnak egy One UI-tól, mint Makó Jeluzsálemtől.

Jó a Pixel, de nem a csúcskategóriában, és nem olyan gyártókkal szemben, akik már régóta a piacon vannak.

És a Xiaomi régebb óta van, és perpillanat jobb.(meg Kína most mindenki előtt egy lépéssel jár, lásd a csúcs hajlítható Honor-t, vagy a frissen bemutatott Vivo 200-as Pro szériát)

ma 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Na én ezt most végig sem olvastam. Nem értem, hogy ha valaki Pixelt szeretne, akkor minek kell idejönni hőbörögni, hogy "há mé nem szottyadt sáúmit veszel?" :D Egyszerűen nem ez volt a kérdés, senkit sem érdekel.
ma 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
De ha már ezt is felhoztad, hogy One UI... akkor ennyi erővel miért ne egy Samungot vegyen? :D Minden téren jobb, megbízhatóbb mint egy sáúmi és még árban is egy liga. Én nem értem, hogy miért jó önként egy ilyen kínai moslékra elkölteni a világ minden pénzét, a legótvarabb OS minden nyűgjét a nyakadba véve.
ma 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!